Felborult egy kamion az M0-ás autóút 7-8-as kilométere között, Törökbálint térségében, az M1-es autópálya felé vezető oldalon. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Nagy a dugó

A Google térkép alkalmazá szerint délután 4 órakor már vagy 7-8 kilométeres sor alalkult ki a budai oldalon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Térképen

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A másik oldalon is

Az ellenkező oldalon az M5-ös autópálya felé Szigetszentmiklós térségében több jármű karambolozott. A 18-as km-nél a sérült járművek elfoglalják a sávok nagy részét, ezért az arra közlekedők csak szlalomozva tudják kerülgetni őket, ami szintén torlódást okoz- írja az Útinform.

M3-on is

Szalagkorlátnak hajtott egy személyautó az M3-as autópálya 124-es kilométere közelében, Mezőszemere térségében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesetnél forgalmi akadályra kell számítani.

A 32-es úton

Két személyautó ütközött össze a 32-es főút 32-es kilométere közelében, a Jászberény és Jásztelek közötti szakaszon. A balesethez a mentők is kiérkeztek. A forgalom félpályán, tűzoltói irányítással halad.

Halálos baleset

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu beszámolt a belső szalagkorlátnak csapódott egy külföldi rendszámú kisbusz az M5-ös autópálya 98-as kilométere közelében, a Bács-Kiskun megyei Városföld térségében, a főváros felé vezető oldalon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy ember meghalt

A járműben kilencen utaztak, úgy tudjuk egy ember meghalt, a többiek súlyosan megsérültek, életveszélyesen sérült utas is van így sajnos nőhet az áldozatok száma.

Megingott a kisbusz

A szemtanúk elmondása szerint a baleset előtti pillanatokban a kisbusz megingott, ezért nekicsapódott az autópálya két sávját elválasztó korlátnak, majd felborult. A törmelékek átrepültek a sztráda másik oldalára, az ellentétes irányba vezető sávba, ahol ezt követően négy autó ütközött össze, hiszen megpróbáltak fékezni, de egymásba rohantak.

Gyorsan megérkeztek a tűzoltók

A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók gyorsan kiérkeztek, áramtalanították a járműveket, a műszaki mentésbe később a kecskeméti hivatásos tűzoltók is bekapcsolódtak.

Két mentőhelikopter is leszállt

A balesethez több mentő és két mentőhelikopter is érkezett. Az érintett szakaszon mindkét oldalon forgalmi akadály és torlódás alakult ki, ugyanis a pálya Szeged felé vezető oldalán, a belső sávba is törmelék került, ezért ott félpályán halad a forgalom. A főváros felé vezető oldalon a mentés idejére az utat lezárták.

Címlapfotónk illusztráció, egy korabbi balesetnél készült.