A Tatabányai Törvényszéken pénteken megkezdődött egy oroszlányi hajléktalan nőt halálra késelő férfi pere, a gyanúsított tagadja, hogy ő követte volna el a bűncselekményt.

Brutális módon végzett vele

A bíró iratismertetése alapján a férfi két késsel összesen 17 szúrást ejtett a nőn és kétszer elvágta a torkát, majd távozott a lakásból.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Elfogták

A rendőrök néhány napon belül az utcán fogták el.

Szexuális kapcsolatban voltak

A hajléktalan életmódot folytató áldozat 2019. december 30-án hívta fel egy általa szívességből használt lakásba a gyanúsítottat, vele korábban alkalomszerű szexuális kapcsolatban voltak – írja az MTI.

Ez is érdekelhet:

“Ezt a gyereket nem tartjuk meg” – két fogyatékkal élő gyermeket nevelnek azok a szülők, akik úgy akartak megszabadulni csecsemőjüktől, hogy az apa azt hazudta, a bokorba találta a kicsit

Azt állítja, hogy sokkot kapott

A férfi a távmeghallgatással lebonyolított tárgyaláson azt mondta, amikor a lakásba visszament, a nő már halott volt. A látottaktól sokkot kapott, nem értesítette a rendőröket, hanem hazament a szállására.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Súlyosabb büntetést kér az ügyészség M. Richádra – Itt vannak a részletek!

Magányos

A tárgyaláson ismertetett vélemények szerint az egyedülálló gyanúsított nem szenved kóros elmeállapotban, intelligenciája átlagos. Örömtelen élete miatt személyisége beszűkült, elmagányosodás jellemzi – írták a szakértők.

Kiemelt kép: illusztráció