Két kisgyermek maradt hátra a Miskolc melletti, szombaton bekövetkezett balesetben elhunyt fiatal házaspár után. A rokonok vigasztalhatatlanok, a nagyszülők neveik majd fel az árván maradt fiúkat.

Frontális ütközés egy kamionnal

Viktória és férje szombaton éppen ügyeiket indultak intézni, amikor Miskolc mellett haladva a férfi valamiért áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött a szabályosan közlekedő kamionnal. A folyékony nitrogént szállító tartálykocsi megpróbálta a karambolt elkerülni a kormány félrerántásával, de nem járt sikerrel, és az árokba borult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

 Kiégett a személygépkocsi

A személygépkocsi zárlatot kaphatott és kigyulladt, majd teljes terjedelmében kiégett. A kamion rakománya nem sérült. A párnak esélye sem volt a menekülésre.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Közös házat építettek

A Ripost megtudta: Viktória és hitvese néhány hónapja költözött Tardonára. A kis borsodi faluban, ahol alig ezren laknak, most mindenki a tragédiáról beszél. Az asszony a településről származott, de a hitvesével nem ott alapított családot. Most azonban Viktória szülőfalujában építettek egy közös házat.

Két kisgyermekük volt

A házaspárnak két gyermeke született, még egyik sem érte el az iskoláskort. Minden valószínűség szerint a nagyszülők fogják őket felnevelni…

„Nagyon kedves pár voltak”

„Mindannyian megdöbbentünk! Nagyon kedves pár voltak, gyönyörű kisfiúkkal. Abba belegondolni sem merünk, mit élhettek át a lángoló kocsiban” – mondta egy falubéli ismerős.

Pokolra emlékeztető autó

„Minden nagyon gyorsan történt. Az autó a pokolra emlékeztetett. Fizikai képtelenség volt segíteni a páron. A kamionsofőrrel is együttérzek, hiszen nyilvánvalóan teljesen vétlenül vált egy halálos baleset részesévé – nyilatkozta egy szemtanú. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az árokba borult kamion

Nem volt esélye a házaspárnak

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: police.hu