Egyikőjük barátjához ment el, másuk pedig egy lakásotthonból távozott, ám napok óta nem adnak magukról semmiféle életjelet. A zsaruk a lakosság segítségét kérik.

Őt keresik

A Veszprémi Rendőrkapitányság számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Babai Angelina Veronika eltűnése ügyében – közölte a police.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Veszprémbe indult

Mint írják, a 14 éves lány július 14-én a bakonyoszlopi lakásotthonból engedéllyel Veszprémbe ment, azonban a megbeszélt időpontra a lakásotthonba nem érkezett vissza, azóta holléte ismeretlen. Életjelet azóta nem ad magáról. A rendőrök hiába keresték, egyelőre nem találták meg.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezt lehet róla tudni

Babai Angelina Veronika körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú, középhosszú barna hajú, kék szemű. A veszprémi rendőrök éppen ezért azt kérik, hogy aki bármit tud a lányról, felismerte, tudja hol van, vagy eltűnéséről információkkal rendelkezik, az jelentkezzen a veszprémi kapitányságon.

Itt lehet jelentkezni

Ez megtehető személyesen a Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2-es szám alatt vagy a 06-88-428-022-es telefonszámon, illetve a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Babai Angelina Veronika

Barátjához ment, de oda már érkezett meg

A komáromi zsaruk is eltűntként keresnek egy fiatalt. Cser Zoltán Miklós július 14-én almásfüzitői otthonából elindult a barátjához, ahova nem érkezett meg. A fiút utoljára másnap délután Budapesten látták, azóta nem tudni, hogy hol van.

Így ismerhető fel

Cser Zoltán Miklós 175 centiméter magas, sötét szeme, kiszőkített haja van, ami hátul és oldalt rövid, felül hosszabb. Vékony testalkatú, fekete bajsza van. Homloka bal oldalán egy 1 centiméter átmérőjű fekete anyajegy található.

Itt tehető bejelentés

Eltűnésekor fehér sportcipőt, fehér hosszú zoknit és kék-fehér mintás térdnadrágot, valamint fehér pólót viselt. A komáromi rendőrök azt kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik róla, az hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, a telefontanú számát, vagy a segélyhívót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Cser Zoltán Miklós

(Kiemelt képünk saját illusztráció.)