Kizuhant egy ember Békéscsabán egy lakótelepi lakás negyedik emeletéről. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Kizuhant a negyedikről

Pénteken délelőtt 11 óra után kizuhant egy ember a negyedik emeletről Békéscsabán, a Kazinczy lakótelepen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentőhelikopter is érkezett

Az érintett területet teljes egészében lezárták. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, és elszállította a sérültet. A baleset körülményét a rendőrség vizsgálja.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tragédia Szombathelyen

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy vasárnap hajnalban Szombathelyen a Rohonci út egyik társasházának kilencedik emeletéről zuhant le egy fiatal férfi.

Öngyilkosság történt

Idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja fel sem merült. Ebből arra lehet következtetni, hogy vagy baleset történt, vagy pedig önkezével vetett véget életének a fiatalember.

22 éves az áldozat

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Cser Zsófia a 112Press-nek elmondta: a helyszíni szemle adataiból kiderült, a 22 éves fiatal férfi 2023. február 12-én hunyt el. A tragikus eset a hajnali órákban történt. A tragédia körülményei tisztázásra szorulnak.

Egy édesanya ugrott a mélybe Nyíregyházán

Szintén vasárnap a nyolcadik emeletről ugrott a mélybe egy háromgyermekes édesanya Nyíregyházán. Egyik gyermeke a nő teste felett zokogott, a másik pedig azt fontolgatta, utánaugrik az erkélyről. Egy biztonsági őr hívott mentőt, ám a sérülései miatt már nem lehetett a nőt megmenteni.

Székesfehérváron is egy fiatal férfi esett a mélybe

Egy 26 éves fiatalember szombaton egy hetedik emeleti erkélyről zuhant le Székesfehérváron. Az eddigi információk szerint abban az esetben baleset történhetett. Ismerősei, barátai szerint kizárt, hogy véget akart volna vetni az életének.

Leugrott a kilencedikről

A 11. kerületben egy 31 éves férfi a 9. emeletről ugrott le. Úgy tudni, ő szándékosan döntött úgy, a mélybe veti magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív