A cellainformációk és a térfigyelő kamerák felvételei szerint már szinte biztos, hogy a 18 éves erdőkertesi fiú ugrott a Dunába másfél héttel ezelőtt. Családja el nem tudja képzelni, mi lehetett a szörnyű tett oka.

P. Richárd május 30-án tűnt el a Pest megyei erdőkertesi otthonukból, édesanyjától vidáman elbúcsúzott és annyit mondott: meglátogatja egy barátját Budapesten. Azóta életjelet nem adott magáról, a telefonja pedig ki volt kapcsolva. Pont ezen a napon sétálók bejelentést tettek a rendőrségen, hogy látták, amint egy fiatal férfi a Lánchídról a Dunába ugrik. A vízimentők azonnal odasiettek, és megkezdték a kutatást, sajnos azonban nem találták meg a férfit.

A KEKFENY.com is beszámolt akkor arról, hogy  Ricsi édesanyja nagyon félt, hogy a fia vetette magát a mélybe,  de még reménykedett, hogy csak rémeket lát, és gyermeke előkerül.

„Számomra ő a világ legaranyosabb gyereke, semmi gond nem volt vele. A viselkedése teljesen normális volt, nem tűnt fel nekem, hogy bármi emésztené belülről. Mi egy nagyon jó, összetartó család vagyunk, soha nem kellett félnie, hogy leszidjuk vagy kikap valamiért. Nagyon bízom benne, hogy nem ő ugrott le a hídról és épségben előkerül. Még utoljára megölelt, majd azt írta, hogy tud vigyázni magára – mondta akkor Richárd édesanyja, Szilvia.

Telefonja a Lánchídnál jelzett utoljára

A cellainformációk alapján telefonja utoljára a Lánchídnál jelzett, azóta nem volt kapcsolható. Az édesanyja egy ismerőse által megtudta, hogy a vízbe ugrott fiatalról kamerafelvétel készült, ami sajnos több ponton megegyezett fia külsejével és ruházatával.

A Blikk információi szerint ma már biztos, hogy ő ugrott le akkor a hídról, holttestét múlt szombaton,  Ráckevénél találták meg.

A 18 éves fiú ismerősei is abban reménykedtek, hogy pár nap magány után Ricsi újra hazatér.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Lánchíd – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu