A kórházban elhunyt az a kisfiú, aki a patakba esett Gyöngyösorosziban. A szomorú hírt a család erősítette meg.

Egy helyi találta meg

Mentőhelikoptert riasztottak egy 3 éves gyermekhez Gyöngyösorosziban, miután a kicsi patakba esett. Kiderült, hogy a kisfiút végül egy helyi lakos találta meg több száz méterrel arrébb. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Játszott a pataknál

Amikor a helyszínre érkezett a mentőhelikopter, akkor a kisfiút még sikeresen újraélesztették, de végül a gyerek a miskolci kórházban életét vesztette. A fiú más gyerekekkel játszott a pataknál, amikor beleesett a vízbe és a megáradt patak sodrása magával ragadta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Próbálták újraéleszteni

Az egyik szomszéd indult el először a kisfiú keresésére és végül kilométerekkel arrébb ő is találta meg a gyerek élettelen testét. A szomszéd próbálta meg Valentinot először a helyszínen újraéleszteni, de nem járt sikerrel. A szomszéd azóta sokkos állapotban van. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – írja a Blikk.

Patakba zuhant

Ahogy írtunk róla, döbbenetes tragédia történt Oroszlányban. Vasárnap délután egy 34 év körüli férfi biciklijével az egyik helyi patak medrébe zuhant. A Delta Hírek információi szerint a balesetet szenvedett férfi román állampolgárságú volt.

Itt történt

Oroszlányon több patak folyik keresztül. A legnagyobb a Labanc és a Pénzes patak, a baleset azonban a kisebb, Kertalja utcai pataknál történt, ez a város közepén a Malom tóba torkollik.

Nem vette észre a hidat?

A Delta Hírek cikkünk alján látható fotói alapján úgy tűnik, hogy egy betonozott zsilipnél, átfolyónál történt a tragédia. Elképzelhető, hogy a férfi nem vette észre a hidat és mellette próbált elbringázni, így zuhanhatott a mélybe

Fejsérüléseket szenvedett

Kaiser Szabolcs az ORFK kommunikációs szolgálatának ügyeletvezetője elmondta, a kerékpáros eddig ismeretlen okból elhagyta a járdát és a patakmederbe hajtott. Az esés következtében olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Tűzoltókat is riasztották

A Kertalja utcai patakhoz az oroszlányi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik mentőkötéllel segítettek a rendőröknek a kiemelésben – tudta meg a delta Hírek Laczkó Melinda megyei Katasztrófavédelem hivatalvezetőjétől.

Járókelők találták meg

Egy helyi férfi szerint járókelők találtak rá a szerencsétlenül járt biciklisre. A férfi életét azonban már nem lehetett megmenteni. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció