Gyilkosságba torkollt a szerelmi háromszög. A nő annyira bedurvult, hogy egy hamutállal ütötte férje fejét, aki erre kimenekült. partnerének azonban nem kegyelmezett.

Kegyetlen véget ért a konfliktus

A vádhatóság közlése szerint a nő férje szerelmi viszonyt folytatott a sértettel, ami féltékenységet váltott ki belőle, ezt többször is szóvá tette. Június 18-án, délelőtt, a férj felkereste a szeretőjét, ahol közösen legalább 2 liter bort megittak, majd közösülés után elaludtak az ágyon. Úgy tudni, az eset Tiszadada településen történt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Térképen a falu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hamutállal ütött

A feleség délután 4 órakor megjelent a lakáson, ahol egy ágyban találta férjét későbbi áldozatával. Kiabálni kezdett velük, bemászott az ágyba, ahol a sértettet megütötte, cibálta a haját, majd a földre rántotta. A férfi próbálta a két nőt szétválasztani, azonban a felesége egy hamutállal fejbe vágta, mire a férfi kimenekült a lakásból.

Nem tudott védekezni, olyan részeg volt

Ezt követően a nő a földön fekvő sértettet fojtogatta, olyan erővel megszorította a nyakán, hogy a nő azonnal meghalt. Az ügyészség szerint az áldozat olyan súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állt az elfogyasztott bortól, ezért ittassága miatt képtelen volt arra, hogy érdemben védekezzen a támadással szemben.

Közel két évtizedet kérnek rá

A letartóztatásban lévő nővel szemben az ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság 19 év fegyházbüntetésre ítélje, ha az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz, és nem kéri a tárgyalás megtartását. Az eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik.

Túlzottan féltékeny volt

Egy másik fojtogatós eset miatt is vádat emeltek szerdán – ám itt az elkövető egy férfi volt, s áldozata szerencsére megúszta ámokfutását. Mint megírtuk, a férfi és a sértett 2021 tavaszán interneten ismerkedtek meg egymással. Párkapcsolatukban gyakoriak voltak a viták, melyek forrása főként a férfi féltékenysége volt.

Ájulásig fojtogatta

Június 29. napján a nő egy szóváltást követően megkérte a férfit, hogy menjen haza Pest megyei otthonába. Másnap a nő reggel elment dolgozni, és amikor az esti órákban hazatért, a férfi még mindig nála tartózkodott. Összevesztek, majd a férfi letépte a nőről az ékszereit, ezután arcon, majd ököllel vesetájékon ütötte, a sikító nőre ráfeküdt, fojtogatta, száját egy ruhadarabbal tömte be, befogta az orrát, miközben tovább szorította a nyakát. A bántalmazás következtében a nő elájult és másnap reggel tért magához.

Követte és kést szorított a torkukhoz

2021. július 1. napján a sértett 17 és 8 éves fia az élelmiszerbolt felé sétáltak, a vádlott követte őket, és azt mondogatta nekik, hogy meg akarja ölni az anyjukat, ha pedig kettejük közé állnak, akkor őket is megveri. Nyomatékul felmutatta nekik a 9 centiméter pengehosszúságú kését. Az idősebb fiú az édesanyja és családjuk védelmére kelt, mire a vádlott a nyakánál fogva a bolt falához nyomta a fiatalt és torkához szorította a kését.

Sírva kért segítséget a kisfiú

A kisebbik fiú sírva odaszaladt egy járókelőhöz, segítséget kért tőle, majd bátyjával, kihasználva, hogy a tanú kérdőre vonja a vádlottat, beszaladtak egy közeli étterembe. A vádlott fenyegetőzve követte a gyerekeket, azonban az étteremben lévők bezárták előtte a bejárati ajtót.

Nyolc év fegyházat kérnek rá

A Nógrád Megyei Főügyészség ezért az erőszakos többszörös visszaesőnek számító férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével és kényszerítés hatósági eljárásban bűntettével vádolta meg.  Arra az esetre, hogyha a váddal egyezően beismeri a terhére rótt cselekményeket, vele szemben 8 év fegyházbüntetés és 8 év közügyektől eltiltás a mértékes indítvány. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Facebook.)