Lángba borult egy busz a Nyírségben szombaton. A sofőr egy utassal tartózkodott a járaton, időben le tudtak szállni.

Félre kellett állnia

Baktalórántházáról Nyírkércs irányába tartott az a busz, amelynek út közben kellett félreállnia szombaton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Füstölt a műszerfal

A sofőr a füstölő műszerfalra lett figyelmes, rögtön meg is állította a járatot, ám hat perccel ezután mégis elborították a lángok a buszt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két vízsugárral fékezték meg a tüzet

Információink szerint a baktalórántházi tűzoltók azonnal indultak a helyszínre, ahol két vízsugárral sikerült megfékezniük a tüzet.

Időben elhagyták a buszt

A járaton a sofőrön kívül mindössze egy utas volt, mikor a lángok felütötték a fejüket, de időben leszálltak, így senki sem sérült meg. A tűz keletkezésének okát szakértők bevonásával vizsgálják.

Kiégett egy BKV-járat

A Kékvillogó.hu írt arról júliusban, hogy teljes terjedelmében égett egy autóbusz Budapest 19. kerületében, az Üllői úton. A járművet nyolcvan ember hagyta el, mire a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkeztek.

Teljes lezárás

Az egységek három habsugárral eloltották a tüzet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Több busz égett Dunavarsányban

2021-ben írtunk arról, hogy több busz égett teljes terjedelmében Dunavarsányban, egy Neumann János úti telephelyen.

Sikerült eloltani a lángokat

A tűzesethez a fővárosi és a szigetszentmiklósi hivatásos, valamint a délegyházai önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik négy vízsugárral előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat.  

Rendőrségi busz is érintett

Később kiderült: egy buszjavító garázs égett, ahol 8-10 busz gyulladt ki, köztük egy rendőrségi is, de az csak éppen, hogy megpörkölődött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: kigyulladt busz a Nyírségben Fotó: frissmedia.hu.