Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt néhány nappal ezelőtt megtalálták a Dunában annak a 24 éves lánynak a holttestét, aki még április elején tűnt el Budapesten. A család most újabb tragédiától retteg, ugyanis Marianna barátja, Martin is eltűnt, félő, hogy bánatában ő is véget vetett az életének.

Eltűnt a fiatal lány

Mint megírtuk Marianna április 9-én a budapesti BAH-csomópont környékéről tűnt. Információk szerint 4 és 5 óra között a 8E autóbuszon, a Ferenciek terétől a Zólyomi útig utazott, melynek közelében az éjszakát egy ismeretlen fiú és lány lakásán töltötte. Innét másnap reggel szó nélkül távozott, ezután családja nem tudott róla semmit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kereste a rendőrség

Keresni kezdték, a rendőrségen is eltűnt személyként jelentették be. A rendőrség honlapján akkor azt kérte, ha bárki felismeri a lányt, és látta valahol az eltűnése óta, tegyen bejelentést.

Az interneten is keresték

Az Eltűnt emberekért közösségi oldalon létrejött csoportjában is téma volt Mariann eltűnése. A napokban azonban, szintén ebben a csoportban osztották meg a tragikus hírt.

Holttestet találtak a Dunában

Május 23-án arról számolt be a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, hogy egy női holttestet találtak a Dunában Dunaújvárosnál. Idegenkezűség nem merült fel a halálával kapcsolatban. A hvg.hu kérdésére a rendőrség kedden azt közölte, hogy a Duna dunaújvárosi szakaszán talált holttest igazságügyi orvosszakértői vizsgálatának eredménye megerősítette, hogy az elhunyt egy 24 éves budapesti, akit eltűnt személyként keresett a rendőrség.

Barátja is eltűnt

Mindössze 6 órával később már arról érkezett hír, hogy a lány párja is eltűnt. A 28 éves Martin lelkileg nem tudja feldolgozni hogy elveszítette szerelmét és a lány után akar menni.

Megakadályozták a rendőrök

Az első kísérleténél a rendőrök megakadályozták, de Martin vasárnap hajnalban ismét eltűnt, még egy búcsú üzenetet küldött barátnője testvérének, és azóta semmilyen formában nem elérhető életjelet pedig nem ad magáról.

Az eltűnt Martin

Forrás: police.hu

Megszólalt a testvére

A fiú testvére, Alex a Borsnak elmondta, reménykednek abban, hogy Martin előkerül, de egyelőre semmi biztosat nem tudnak. “Felmerült bennünk, hogy a kedvese halála miatt öngyilkos lett, de bízunk benne, hogy ez nem történt meg.” – árulta el, majd hozzátette:

Nem tett utalást

“Az biztos, hogy a testvéremet nagyon megviselte a barátnője elvesztése. Annyira összetört, hogy pszichológushoz szerettük volna vinni – mondta az egyébként külföldön dolgozó férfi, aki csupán látogatóba tért haza a családjához Budaörsre. Csak reménykedni tudnak, hogy nem Rómeó és Júlia tragédiája elevenedett meg.” – mondta Alex, aki azt is elmondta, Martin nem tett rá utalást, hogy el akarná dobni az életét.

Martin Személyleírása

Jobb fülében fültágító van, jobb alkarján tetoválás látható. Eltűnésekor vélhetően terepszínű nadrágot, fekete sportcipőt, piros-fekete felsőt, és baseball sapkát viselt. Az iratai nála vannak, de a telefonja ki van kapcsolva.Most mindenkit arra kérnek, aki bármit tud a fiúról jelentkezzen.

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Az eltűnt fiú – Forrás: police.hu