Az már bizonyos, hogy egy valamirevaló műhelyben elengedhetetlen eszköz egy Makita fúrógép. A kérdés már csak az, hogy miért éppen ezen márka terméke számít megfelelő választásnak? A válasz pedig elég egyszerű, mégis érdemes ezeket a remek masinákat egy kicsit tüzetesebben átvizsgálni, mivel számos innovációt takar a borítás, ami minden alkalommal jól jön barkácsolás, felújítás, fa- vagy építőipari tevékenység során.

Makita fúrógép verhetetlen ár/érték aránnyal

Mert ugye a minőséget meg kell fizetni, ezt mindnyájan tapasztalhatjuk nap mint nap. Viszont a gyártó nemcsak a profi szakemberek körében arat osztatlan sikert, hanem a hobbifelhasználók is sokan választják ezeket a termékeket. Nyilván van különbség egy 20 ezer Ft-os és egy 100 ezer feletti modell között, de otthoni felhasználás tekintetében nem feltétlenül a legdrágább a legjobb, hacsak nem használjuk nap mint nap, megterhelő körülmények között, intenzív munkavégzés mellett. Otthoni körülmények között többnyire nincs szükség kiemelkedő teljesítményre, hogyha javarészt csak faanyaggal dolgozunk. De ha lakásfelújításra kerül a sor, akkor milyen jól jön, ha van kéznél egy Makita fúrógép, ami festékkeverőként is funkciónál. Kettő az egyben és a 100 ezres nagyságrendtől még mindig távol vagyunk, ugyanakkor egy remek eszközzel bővíthetjük a gyűjteményünket.

Messze földön híres a Makita fúrógép megbízhatósága

Leemeljük a helyéről, bedugjuk a konnektorba és már mehet is a munka. Karbantartásra pedig semmi szükség. Kell ennél több? Bizony néha kell. Itt jönnek képbe az olyan finomságok, mint a fordulatszámszabályozás, ami kimondottan előnyös, hogyha többféle anyaggal dolgozunk. Sokkal precízebb furatokat készíthetünk ezáltal. A forgásirányváltás szintén nagyszerű funkció, ami egyaránt hasznos fúrásnál, anyagkeverésnél és csavarozásnál is. Mert miért ne csavaroznánk állítható fordulatszám mellett?! Remekül ki lehet használni ezt az előnyét, hiszen a Makita fúrógép alacsony fordulatszám esetén is képes magas nyomatékot biztosítani. Bizonyos modellek gyorstokmánnyal vannak ellátva, ezáltal a szerszámnélküli befogatás is adott. A tartozékként szállított oldalmarkolat mindkét oldalra felszerelhető, a fúró-keverőknél a felső részre is, a biztosabb fogás és a precíz használat érdekében, ezért jobb és bal kezesek is gond nélkül használhatják.

Makita fúrógép egy életre

Strapabíró mivoltukból fakadóan kitűnő választásnak számítanak, hogyha nem szeretnénk állandóan a javítgatásukkal vacakolni. Éppen ezért időtálló befektetésként tekinthetünk a Makita termékeire, amiknek az ára előbb-utóbb megtérül, mivel nem kell minden évben másik gépet beszerezni.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon már 600 ezren olvassák.