Ketten meghaltak, amikor szerdán nem sokkal dél előtt felborult egy autó Fadd és a gerjeni elágazó között.

Lesodródott az útról

Balesetről érkezett bejelentés 2021. október 20-án 11 óra 39 perckor. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett a Faddról kivezető úton Dunaszentgyörgy irányába, amikor a jármű vezetője ismeretlen körülmények között elvesztette uralmát az autó felett, lesodródott az útról és felborult.

Helyszíni felvétel:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ketten meghaltak

A sofőr és utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Itt történt a baleset:

Anya és lánya haltak meg

A teol.hu információi szerint az autót egy 43 éves szekszárdi nő vezette, vele utazott a 16 éves lánya is. Egyikük nem kapcsolta be a biztonsági övet, és kirepült a járműből. A két utas egyike szörnyethalt, míg a másik sérültért mentőhelikopter érkezett, de már nem tudták megmenteni az életét, ő is elhunyt a helyszínen.

Fotó a helyszínről:

Halálos baleset történt az M43-ason is

Halálos baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az M43-as autópálya államhatár felé vezető oldalán, Kövegy közelében. A baleset 2021. október 20-án valamivel 16 óra előtt történt a sztráda 49-es kilométerszelvényében, a kövegyi Szent Gellért pihenőhelynél. Az elsődleges adatok szerint egy, a Csanádpalota autópálya határátkelőhely előtti sorban várakozó kamionnak hátulról nekiütközött egy kisteherautó. A balesetben a furgon sofőrje életét vesztette, írja a police.hu.

Orosháza és Kardoskút között is halálos baleset történt

Két személygépkocsi ütközött össze az Orosháza és Kardoskút közötti úton. A balesetben az egyik autó vezetője életét vesztette.

A helyszínen meghalt

Az Orosháza és Kardoskút közötti úton, 2021. október 20-án 12 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges információk szerint a másik  autó vezetője megsérült. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. Az Orosháza felől és a Kardoskút irányából érkezőket is Kaszaper felé terelik, írja a rendőrség honlapja.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Oldala