Ahogy arról az elsők között itt a Kékvillogó.hu hírportálon is beszámoltunk, drámai baleset történt szenteste napján a Soroksári úton. Egy 22 éves fiatal férfi a fehér BMW-jével megcsúszhatott és nekicsapódott egy Daewoo kisautónak. A 47 éves nő nem élet túl a karambolt. A családanya éppen a karácsonyi vásárlásból tartott hazafelé, amikor megtörtént a tragédia.

Sokkoló baleset

Mint megírtuk drámai baleset történt szenteste napján a Soroksári út és Hentes utca kereszteződésében, ahol két személyautó ütközött össze. A balesetben egy 47 éves nő a helyszínen meghalt, a BMW 22 éves sofőrje lényegében sértetlenül megúszta a balesetet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A BMW megcsúszhatott

BudaPestkörnyéke.hu információi szerint a BMW Pesterzsébet felől érkezett és megcsúszott, ezt követően telibe kapta a Daewoo Kalost, amit ezt követően berepült a H6-os HÉV síneire.

Kapcsolódó:

Nem élte túl a nő

Úgy tudjuk a BMW-t egy 22 éves sofőr vezette, ő csak könnyebben sérült, az autóban minden légzsák kinyílt, a 47 éves nő viszont nem élte túl a balesetet.

Ennyi maradt a kisautóból

Fotó: GK

Gyorsan mehetett a BMW

Az érintett területen a jelzőlámpák működtek, de azt még nem tudni, piros vagy zöld volt-e éppen. Egyébként az útszakaszon 70 volt a megengedett sebességhatár, de elképzelhető, hogy a BMW ezt túllépte – tudtuk meg a helyszínen.

Tényleg csak 70-el mente a BMW?

Fotó: GK

Videó készült a mentésről

A katasztrófavédelem Facebook-oldalán osztott meg egy videót, arról, hogy a 47 éves nőt a fővárosi hivatásos tűzoltók hogyan próbálják kiszabadítani a roncsból.

Közleményt adott ki a rendőrség

A baleset kapcsán korábban felmerült, hogy versengő autósok miatt történhetett a tragédia, azonban a rendőrség közlése szernt nem erről van. “A rendelkezésre álló adatok szerint a nő a járművével a Soroksári úton a Földváry utca irányából az Illatos út irányába közlekedett a középső forgalmi sávban. Az autó a Hentes utca kereszteződésében a zöld jelzésre elindult, azonban az Illatos út irányából érkező, szintén zöld jelzésre elinduló másik jármű, amelyet a 22 éves B. Márk vezetett, megcsúszott, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a nő gépkocsijával. Az utóbbi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.” – írják a közleményükben.

A vétkes sofőr együttműködik a hatóságokkal

A vétkes sofőr, B. Márk egyébként a gyanúsítással szemben panasszal nem él, a baleset kapcsán sajnálatát fejezte ki, valamint a nyomozóhatósággal is együttműködik, számolt be róla a Blikk.

Megszólalt a párját gyászoló férfi

A 47 éves családanyát két gyermeke és élettársa is gyászolja, a megtört férfi most az RTL Híradójának nyilatkozott, a riportban elmnodta, a 22 éves sofőr nem kereste fel őket, hogy bocsánatot kérjen. “Még jogi képviselői úton sem kaptunk semmi olyat, hogy ő elnézést szeretne kérni, vagy szánja-bánja, vagy csak egy levelet – mondta Szabó Kálmán, aki arról is beszélt pszichológus segítségét kérik majd a gyász feldolgozásában.

Tönkrement életek

“Elvesztette a kisfiam az édesanyját, én elvesztettem életem szerelmét, aztán ott van a nevelt lányom, ő elvesztette az édesanyját” – mondta megrendülten a férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: GK