A Celldömölkről 6:33-kor Kaposvárra elindult Helikon InterRégió (9609) motorvonata Lengyeltóti állomás egyik váltóján két tengellyel kisiklott. A balesetben nem sérült meg senki. Teljesen felborult a több vasútvonal közlekedése. 

Kisiklott a vonat

Kedden délelőtt kisiklott egy motorvonat Lengyeltóti állomáson. A helyszínelés és műszaki mentés befejezéséig Lengyeltóti és Fonyód között nem lehetséges a vonatközlekedés, a Kaposvár-Fonyód vonalon és a Helikon InterRégiók közlekedésénél jelentősen, akár 1-2 órával hosszabb eljutási időkre, pótlóbuszos átszállásra kell készülni.

Forgalmi változások

A Celldömölkről 6:33-kor Kaposvárra elindult Helikon InterRégió (9609) Lengyeltótitól másik szerelvénnyel, várhatóan 60 perces késéssel közlekedik.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pótlóbusz jár 

A Pécsről 6:34-kor Győrbe elindult Helikon InterRégió (9602) helyett Lengyeltóti és Fonyód között pótlóbusz közlekedik jelentős késéssel, Fonyód és Balatonszentgyörgy között a vonat kimarad. Balatonszentgyörgy és Keszthely között pótlóbusz, Keszthelytől Győrig vonat közlekedik. A Győrből 7:11-kor Kaposvárra induló Helikon InterRégió (9697) csak Balatonszentgyörgyig közlekedik.

InterRégiók

Fonyód és Balatonszentgyörgy között a kimaradó Helikon InterRégiók helyett a Déli-parti InteRégiókkal, valamint a Balaton és Tópart IC-kkel lehet utazni, melyek a Helikon InterRégiók megállási helyein is megállnak.

Érden elromlott a sorompó

Kedden délelőtt meghibásodott Érden a Bagoly utcai sorompó, ezért a székesfehérvári vonalon 15-20 perccel megnő a menetidő.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: a kisiklott vonat – Forrás: Facebook/MÁVinform