Egy Lamborghini luxusautó nagy sebességgel ütközött neki egy kisbusznak az M5-ös autópályán.

Luxuautók versenyeztek

Az M5-ös autópálya, Budapest felé vezető oldalán versenyezhetett egymással több luxusautó szombaton, dél körül, amikör bekövetkezett a baleset. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Átszakította a szalagkorlátot

A román rendszámú Lamborghini nagy sebességgel egy kisbusznak ütközött, ami a szalagkorlátot átszakítva áttért a szemközti sávba – írja a SZON.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Durván összetört az autó

A felvételen látható, hogy a luxusautó alaposan összetört a baleset következtében. A helyszínre a szegedi tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Könnyebben sérült a sofőr

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínre két mentőegységet riasztottak, ahonnan egy középkorú férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. A kár jelentős.

A TV2 Tények videója az összetört autóról

Elképesztő videó készült arról, ahogy egy luxusterepjárós balesetet okoz az M1-esen

Ma írtunk a Kékvillogó.hu hírportálon arról, hogy elképesztő jelenetet rögzített egy kamera az M1-es autópályán. Egy luxusterepjáró hatalmas balesetet okozott.

Sietett

A sűrűbb forgalomban próbált gyorsan előrébb jutni egy fekete terepjáró az M1-es autópályán. “Biztos szül a felesége” – szoktuk mondani, amikor valaki eszetlenül nyomja neki – írták az MKFI Facebook oldalán.

Próbált átsorolni

A belső sávban haladó fekete autó sofőrje az indexet egy villantásra használta csak, majd azonnal a külső sávba próbált átsorolni két autó közé. Egy darabig a felező vonalon haladt és így találta el a külső sávban haladó kisteherautót, ami a hátulról kapott hirtelen lökéstől azonnal irányt váltott és a jobb oldali szalagkorlátnak csapódott, majd felborult, rakománya szétszóródott.

Mutatjuk a videót:

Senki sem sérült meg

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg senki. „Egy másodperc. Ennyi idő elég és kész a baj. Amikor sietsz, mások életével is játszol, nem csak a sajátoddal. Tartsd be a követési távolságot, akkor válts sávot, ha ott hely is van és be is engednek. Ja és ne rohanj, nem éri meg!” – írták a Facebook oldalon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Összetört autó – Forrás: TV2 Tények