Súlyos baleset történt Vas vármegyében: árokba hajtott egy autó Pankaszon. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

Hárman ültek a Toyotában

Őriszentpéter felől Zalalövő irányába tartott egy Toyota személyautó, amiben a sofőrön kívül két munkatársa ült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fékezés nélkül ütközött a betonhídnak

A nyomok alapján az autó egy jobbra ívelő kanyarban egyenesen haladt tovább, fékezés nélkül letért az útról a menetirány szerinti bal oldalon, majd az árokban nekiütközött egy családi házhoz vezető betonhídnak, amit teljesen lerombolt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindhárman súlyosan megsérültek

A gépkocsiban mindenki használta a biztonsági övét, de így is mindhárom férfi súlyosan megsérült. Egy embert körmendi tűzoltók szabadítottak ki a roncsból.

Két mentőhelikopter érkezett

A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett. A sérültek állapotának stabilizálása után két férfit a szombathelyi Markusovszky kórházba szállítottak a helikopterek, míg az egyik sérülttel a zalaegerszegi Szent Rafael kórházba robogott a mentő.

 Teljes útlezárás

A mentés és a roncs úttestre vontatásának ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon – írta a Katasztrófavédelem.

Gondban a ház lakója

A lerombolt híd korlátja szerencsére nem ért embert az utastérben. A családi házban egy idős asszony lakik, akinek jelenleg gondot okoz kijutni az utcára.

Elaludt a volán mögött

A 112press.hu információi szerint a sofőrrel lehetett kommunikálni a baleset után. A segítségére sietőknek azt mondta, hogy elaludt a kormány mögött. A három férfi külföldi munkahelyről tartott hazafelé.

Két halálos baleset a fővárosban

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy vasárnap este két halálos baleset is történt Budapest környékén. Egy idős férfit ütöttek el Budapesten, miután a gyalogos nem a kijelölt átkelőn haladt át az úton. A másik esetben, az M3-as autópályán gázoltak halálra egy 29 éves férfit. 

Gázolás a belvárosban

A 6. kerületi Bajcsy-Zsilinszky úton, a Zichy Jenő utcánál egy idős, budapesti férfi a Bajcsy-Zsilinszky út páros oldaláról szabálytalanul akart átkelni a páratlan oldalra, annak dacára, hogy nagyjából 100 méterre található egy jelzőlámpás gyalogátkelőhely. A Deák tér felé vezető oldalon átjutott, majd átlépte a záróvonalat és már a Nyugati tér felé vezető oldalon tartott, amikor a külső sávban odaért egy sötét színű Ford S-Max. A Fordot vezető fiatalembernek nem volt esélye sem megállni, sem kikerülni a férfit, autójával elütötte a szabálytalan gyalogost. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció