Nem erőszakos cselekmény okozta annak a fiatal nyíregyházi nőnek a halálát, akinek a holttestét a nyíregyházi toronyház egyik 10. emeleti lakásában találták meg.

Holttest a toronyházban

Ahogy arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, rendőrök lepték el szerdán a nyíregyházi Május 1. téri toronyház környékét. A helyszínről származó információk szerint az egyik ingatlanban holttestet találtak, az elsődleges információk alapján még nem zárták ki az idegenkezűséget sem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sok volt a veszekedés

A környék egyébként békés, nyugodt, de a szon.hu beszélt a toronyházban élőkkel, és egyikük azt mondta: ismerte az elhunytat, egy 34 éves nő halt meg, aki állítása szerint sokat veszekedett az élettársával.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A közös képviselő intézkedett

Elviselhetetlen volt a szag a nagy melegben a 10. emeleten, ezt a lakók jelezték a közös képviselőnek, aki azonnal intézkedett: miután egyértelműen megállapította, melyik lakásról van szó, hívta a rendőrséget, hogy be tudjanak hatolni a lakásba.

Nagy a baj

Hogy a lakásba be lehessen menni, a rendőrök a tűzoltók segítségét kérték. A lakók akkor tudhatták, hogy nagy a baj, amikor megérkeztek a helyszínre a mentők is, majd újabb rendőrségi egységek érkeztek.

Bűncselekmény?

Az első vizsgálatok alapján annyit tudtak megállapítani, hogy nincs bűncselekményre utaló jel. A halál okára azonban elsőre nem derült fény.

Beindultak a találgatások

A találgatások azonnal beindultak, a helyiek rögtön felemlegették, hogy a nőt sokat hallották veszekedni az élettársával. Egyesek szerint rendszeresen egy-egy pofon is elcsattant.

Enyhíteni a fájdalmat

A férfiról tudták, hogy rendszeresen iszik, az utóbbi időben pedig már a párja is egyre többször nézett a pohár fenekére, a szomszédok szerint azért, hogy így enyhítse azokat a borzalmakat, amiket napról napra átélt – nyilatkozták a megyei hírportálnak.

Mértéktelen alkoholfogyasztás

Mostanra kiderült, hogy a holtan talált nő halálát nem erőszakos cselekmény okozta. A frissmédia.hu rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy nagy valószínűséggel a mértéktelen alkoholfogyasztás játszhatott közre a tragikus eseményben. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében kezeli a rendkívüli halálesetet.

Családi perpatvar a fővárosban

Péntek délután egy budapesti belvárosi családi perpatvar során számos berendezési tárgy repült ki egy Dob utcai, negyedik emeleti lakás ablakán. A környéken lakók elmondása alapján ez már nem az első hasonló eset ebben a lakásban, de ennyire még egyszer sem fajult el a dolog – írta meg a Kékvillogó.hu, a cikkünkben helyszíni fotókat is mutatunk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció