Baleset történt a reggeli órákban az M7-es autópályán, felborult egy Mercedes Sprinter kisbusz, a járműben három férfi utazott.

Az M7-esen történt

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítójának információi szerint kedden, a reggeli órákban egy Mercedes Sprinter kisbusz haladt az M7-es autópálya Siófok felé vezető oldalán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Figyelmetlen volt

Tárnok térségében, a 25-26. kilométer között a sofőr vagy figyelmetlen volt, esetleg elaludt egy pillanatra, mindenesetre a kisbusszal balra letért az úttestről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felborult

A Mercedes tovább haladva a bal elejével a belső szalagkorlátnak vágódott, majd a jobb oldalára borult és métereket csúszott. A járművet vezető férfi mellett, illetve mögött összesen még három férfi utazott, szerencsére mindenki használta a biztonsági övét, így mind a négyen saját erőből el tudták hagyni az oldalán heverő Sprintert.

Fotó a helyszínről:

Katonák álltak meg segíteni

Egy katonai kisbusz épp arra járt, a katonák azonnal megálltak és kiszálltak segíteni, de szerencsére senki sem sérült meg súlyosan. Ettől függetlenül a mentők mind a négy férfit megfigyelés, valamint további vizsgálatok céljából kórházba szállították.

Helyszíni felvétel:

Jöttek a tűzoltók

A balesethez az érdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a helyszínelés végeztével a kerekeire borították a Mercedest, illetve áramtalanították azt.

Fotó a helyszínről:

Több kilométeres volt a torlódás

A felborult kisbusz miatt az autópályán több kilométeres torlódás alakult ki, amely már megszűnt azóta, viszont a szalagkorlát cseréje miatt jelenleg is csak egy sávon haladhat a forgalom a Balaton felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: K+Crash Kft. www.kesok.hu