Baleset történt a 23. kerületben, a Helsinki út és a Grassalkovich út találkozásánál egy üdítőket szállító kamionnal ütközött a HÉV.

Kamionnal ütközött

A katasztrófavédelem információi szerint HÉV-szerelvény ütközött egy kamion vontatmányának Budapest 23. kerületében, a Helsinki út és a Grassalkovich út találkozásánál lévő vasúti átjáróban. A Kékvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Ez is érdekelhet:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tűzoltók és mentők a helyszínen

Az esethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A mentők is a helyszínen vannak.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

A sofőr könnyebben sérült

A BudapestKörnyéke.hu agglomerációs hírportál tudósítója a helyszínen járt, aki a baleset kapcsán lapunknak elmondta, a HÉV vezetője kiugrott a fülkéből, azért sérült csak a kisujja. Továbbá információnk szerint három utas is könnyebben megsérült, őket a helyszínen ellátták.

Helyszíni felvétel:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Megpróbálták visszaemelni

Úgy tudjuk a szerelvény leugrott a sínről, a BKV daruja próbálta meg visszaemelni a helyére. A Kékvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Így nézett ki a helyszín az ütközés után:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Itt vannak a katasztrófavédelem fotói az esetről:

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Gombkötő Krisztián