Az autó olyan hatalmas sebességgel haladt, hogy miután lesodródott, többször megpördült a levegőben, majd végül egy füves területen állt meg.

Tragikus este

Egy huszonkét éves férfi meghalt, míg huszonegy éves barátja életveszélyesen megsérült egy brutális balesetben Bács-Kiskun vármegyében tegnap este. Egy harmadik barátjuk, egy 20 éves férfi vezette a kocsit – hangzott el a Tv2 Tények című műsorának hétfő esti adásában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorshajtás okozhatta a végzetes ütközést

A tragédia Kiskőrös és Pályi között történt vasárnap este. Egy balra ívelő kanyarban a sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett, lesodródott az útról és árokba borult. A balesetet feltehetőleg az okozhatta, hogy a járművet vezető 20 éves férfi túl gyorsan hajtott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Roncs lett az autóból

Páhi irányába mentek, amikor egy enyhe balkanyart a sofőr nem tudott bevenni, lesodródtak az út mellé, többször megpördültek a levegőben, majd a füves területre csapódtak. A kocsi a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

Azonnal segítettek, de nem sikerült megmenteni az életét

Az ajtajait a tűzoltók vágták le, a hátsó ülésen utazó 22 éves férfi a roncsba szorult. Őt a kiskőrösi hivatásos és önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki, majd átadták a mentőknek. Percek alatt a helyszínre értek a mentők, de a roncsba szorult fiatal életét nem tudták megmenteni.

A sofőrnek csak karcolásai lettek

Az anyósülésen egy 21 éves férfi utazott, az ő életéért is már a helyszínen küzdöttek a mentősök, sikerült megmenteni, míg a sofőr könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Nála is megkezdték a traumás újraélesztést és kitartóan küzdöttek az életéért – ismertette az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa.

Gyanús tárgy az autó mellett

Hangai József hozzátette, nála sikerre vezetett az újraélesztés, őt kórházba szállították bajtársaim, és egy fő ki tudott szállni a járműből, ő könnyebb koponya, illetve mellkassérüléseket szenvedett a balesetben. A csatorna szerint egy zacskó, kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök az autó mellett.

Halálos sodródás

Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, a Pest vármegyei Örkényben pedig hétfő délelőtt egy fiatal nő veszítette életét. Éppen a település belterületén közlekedett, amikor megcsúszott, lesodródott az útról és egy fának csapódva állt meg.

Ismét a sebességtúllépés ölhetett

Elsődleges információink szerint a nő nem az út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett, ez nagyban hozzájárulhatott a tragédia bekövetkezéséhez – ismertette a vármegyei rendőrség szóvivője. Úgy tudni, a nő kozmetikushoz indult, amikor a tragédia történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg

(Kiemelt kép: MTI/Donka Ferenc.)