Súlyos baleset történt Szentpéterfán, ahol egy középkorú testvérpárt ütött el egy munkagép vezetője. A sofőrt a baleset után rendőrautó szállította vérvételre. Erre azért volt szükség, mert a munkagép vezetőjénél ittasságot jelzett a helyszínen alkalmazott a szonda.

Majdnem elütött még egy embert

Az egyik súlyosan sérült férfi munkatársával a 112press.hu újságírója beszélt, aki éppen hogy csak el tudott lépni a munkagép elől. A férfi elmondta, hogy hirtelen azt sem tudták, hogy mi történik. Az ütközés után nem sokkal a dömper vezetője visszatolatott. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel:

Fotó: 112press.hu

Ittas volt a sofőr

Az esetről beszámoló 112press.hu az írja, hogy az elütött testvérpárt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A portál most a balesetről egy videót is közzétett, illetve időközben az is kiderült, hogy a balesetet okozó sofőrnek nem volt jogosítványa. A lap azt is írja, hogy a munkagép vezetője és a sérültek ismerték egymást, azt pedig mindenki kizárta, hogy szándékosság állna a történtek hátterében. A lap azt is írja, hogy a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt.

Itt a videó a helyszínről:

Jogosítványa sem volt

A sofőrrel szemben a rendőrök a helyszínen intézkedtek, az alkoholteszt már ott pozitív eredményt mutatott. A férfi továbbá a vezetői engedélyét sem tudta felmutatni, ugyanis azzal nem rendelkezett.

Fotó a helyszínről:

Fotó: 112press.hu

A rendőrség vizsgálódik

A 46 éves férfit a szombathelyi rendőrök további mintavételre előállították és vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint engedély nélküli vezetés miatt eljárást indítottak. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság – adott tájékoztatást a megbízott sajtószóvivő.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: 112press.hu

A fővárosban két baleset is történt ma

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta két baleset is történt a fővárosban. Az egyik a 2. kerületben, a másik pedig Pomáz környékén.

Helyszíni felvétel:

A képhez tartozó alt jellemző üres; baleset-szilagyierzsebetfasor-bp-gombkotokrisztian-2-1024x576.jpg a fájlnév
Fotó: Gombkötő Krisztián

Ez történt

A BudapestKörnyéke helyszíni tudosítója szerint Budagyöngye felé tartott egy furgon, ami megcsúszott és áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol aztán egy Renault-val ütközött. Úgy tudjuk a furgon sofőrjét megvizsgálták a mentők, ám nem vitték kórházba.

Senki nem sérült meg

A Renault típusú autót egy középkorú hölgy vezette, információink szerint ő sem sérült meg. Az autó bal első kereke azonban kitört, továbbá úgy tudjuk, hogy érintett útszakaszon a buszokat elterelték.

Fotó a helyszínről:

A képhez tartozó alt jellemző üres; baleset-szilagyierzsebetfasor-bp-gombkotokrisztian-1-1024x576.jpg a fájlnév
Fotó: Gombkötő Kriszián

Pomáznál két autó rohant egymásba

A BudapestKörnyéke helyszíni tudósítója egy Pomáz közeli balesetről is tájékoztatta lapunkat, melynek során a Margitligeti úton a Petroil kútnál, a benzinkút utcájából fordult volna a főutra egy Lexus, de nem adta meg az elsőbbséget a Dobogókő felől érkező Mercedesnek, írta a BudapestKörnyéke.hu agglomerációs hírportál.

Fotó a helyszínről:

A képhez tartozó alt jellemző üres; baleset-pomaz-gombkotokriszian-1024x576.jpg a fájlnév
Fotó: Gombkötő Krisztián

Egymásba rohantak

A Mercedes a Lexus oldalába rohant, amitől az keresztbe fordult, míg a Lexus az árokba csapódott. A Mercedes sofőrje sérült meg, őt kórházba szállították. Órákig teljes útzár volt ezen a szakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: 112press.hu Belső képek: 112press.hu, Gombkötő Krisztián