A férfi a tiszalúci átjáróban lépett az érkező szerelvény elé, éjjel sétált a sínekre. Korábban az édesanyját hasonló tragédiában vesztette el.

Azonnal meghalt

A szörnyű baleset a tiszalúci állomástól nem messze, a Rákóczi utcánál történt kedden éjjel: egy fiatal, helyi férfi ugyanis a vonatsínekre sétált, ahol a közeledő vonat elgázolta. A férfinek esélye sem volt a túlélésre, azonnal életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azonnal a helyszínen voltak

A helyszínt azonnal megrohanták a rendőrök és a Katasztrófavédelem emberei, ők segítettek az utasoknak: A Miskolcról Nyíregyházára elindult személyvonat Tiszalúcon elütött egy embert. A balesetben érintett vonat utasait a Katasztrófavédelem munkatársainak segítségével átszállítják – közölte akkor a MÁV.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Késői vonat

A vonaton kevesen utaztak, a járat ugyanis este fél tíz előtt vágott neki az útnak, közülük információink szerint senki nem sérült meg. A Katasztrófavédők azt is elárulták, hogy a járaton valóban csupán tíz ember utazott.

Segítettek a tűzoltók

„Elgázolt egy embert egy személyvonat Tiszalúcon, a Rákóczi utcánál. A vonaton tíz utas tartózkodott, akiknek a biztonságos leszállásában és állomásra kísérésében a szerencsi hivatásos tűzoltók segítettek” – közölte a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Végezhetett magával

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt is hozzátette, hogy az ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják, és hogy a férfi vélhetően öngyilkossági szándékkal léphetett a vonat elé.

Nem ezt érdemelte

A helyiek ismerték a huszas éveiben járó fiatalt, D. Endrét, és teljesen döbbenten állnak a történtek előtt: Szegény srác, alig lehetett 25 éves, egyáltalán nem ezt érdemelte. Jó gyerek volt, szerette a családját – írja a Bors.

Tragédia rázta meg

„Nem tudom, hogy balesetről volt-e szó, vagy szándékos öngyilkosságról. Az biztos, hogy nem volt sima élete, szegényt pár éve hatalmas tragédia érte” – mesélte a Borsak egy ismerős.

Vonat gázolta el az édesanyját

Aférfi ikertestvérével együtt szüleikkel élt, azonban édesanyja pár éve tragikus módon életét vesztette, méghozzá a fiához kísértetiesen hasonló módon: ő is vonatgázolás áldozata lett.

Erőre van szükség

„Nagyon sajnálom a családot, szörnyű ez, hogy két ilyen tragédia is legyen egy családban. Minden erőt kívánok nekik” – mondta egy másik ismerős. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell…

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Kiemelt kép: illusztráció