Szerelmi bánat és az állása elvesztésétől való félelem vezethetett oda, hogy múlt pénteken B. János a mélybe vesse magát egy kelenföldi bérház 14. emeletéről. A tragédia következtében elhunyt egy kétgyermekes anyuka is.

A férfi szülei nem csak őt, de a tragédia vétlen áldozatát is gyászolják.

„Kérem, értsék meg, hogy a szüleim nagyon sajnálják a történteket és nem csak Jánost, hanem a családanyát is. Teljesen összeroppantak, hiszen bármit is teszünk ezután, semmit sem változtat a dolgokon” – mondta János testvére a Borsnak.

A család egyébként nem ápolt szorosabb kapcsolatot János barátnőjével, ám a barátaik megerősítették azt az értesülést, hogy a férfi szerelmi bánatában dobta el az életét, és az is nyomasztotta, hogy a koronavírus miatt bizonytalannak érezte klímaszerelői állását, így az anyagi helyzetét is.

A Kékfény.com cikkeit az újbudai tragédiáról ide kattintva tudod elérni.

Sétálni indult a kétgyermekes család

A Bronz család éppen akkor indult sétálni egy erdélyi utazást követő karantén után. Először az anyuka, Erzsébet lépett ki a kapun, maga előtt tolva a hat hónapos, babakocsiban ülő Bogit, és a hároméves Marcit. Bár a kocsi darabokra tört, a gyerekek a csodával határos módon szinte ép bőrrel úszták meg.

Bronz Gábor, Erzsébet férje a lapnak elmondta: eddig semmilyen formában nem kereste őket János családja.

„Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban. Igazából nem is lennének komoly elvárásaim, de egy bocsánatkérés jólesne” – nyilvánította ki a férfi.

Maga is csodálkozik azon, hogyan lehet képes teljesen higgadtan beszélni a tragédiájáról, de tisztában van vele, hogy egyszerűen nincs más választása. Akármennyire is hirtelen tört ketté az élete, helyt kell állnia, hiszen az ő felelőssége, hogy gondoskodjon a gyerekekről.

Sok segítséget kap a család

A Bronz Gábor meghatottan beszélt arról, hogy milyen hihetetlen összefogást váltott ki az emberekből a veszteségük. A biatorbágyi baba-mama klub babakocsit és babaeledelt gyűjtött, hogy azzal is segítse őket.

Több szoptató édesanya is felajánlotta, hogy biztosítja az éltető táplálékot a félárván maradt  kislánynak. Gábor köszöni a gesztust.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Kiemelt kép: ebben a házban történt a tragédia