A rendőrség tájékoztatása szerint Borsodban nyoma veszett két kislánynak, egyikük 14 másikuk pedig csak 13 éves. A zsaruk ezenfelül Pest megyében is keresnek egy kamaszlányt, a 17 éves Jónás Ildikó Tímea egy gyermekotthonból tűnt el.

Két kislány tűnt el

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrse körözési eljárást folytat Putnoki Eszmeralda 14 éves és Farkas Natália 13 éves szentistváni lakosok eltűnése ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Otthonról mentek el

A lányok 2023. augusztus 9-én az esti órákban távoztak el otthonukból ismeretlen helyre, azóta is ismeretlen helyen tartózkodnak, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Eszmeralda Amanda személyleírása

Putnoki Eszmeralda Amanda megközelítőleg 165 centiméter magas, normál testalkatú, haja sötétbarna, hosszú és göndör. Eltűnésekor egy nagyon világos, testhez simuló, hosszú szaggatott nadrágot, egy barna színű topot, valamint egy vastag talpú, fekete cipőt viselt. Lehetséges, hogy nála van egy fekete színű iskolatáska is, melyen csillagok vannak.

Ezt viselte Natália

Farkas Natália 152 centiméter magas, normál testalkatú, haja hosszú, fekete színű. Eltűnésekor fekete színű Nike cipőt, fekete nadrágot és piros ujjú fekete felsőt viselt.

Ezt kéri a rendőrség

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személyek tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Egy 17 éves lány is eltűnt

A police.hu- oldalán egyébként egy másik keresés is megjelent, aminek a tanúsága szerint Pest megyében is eltűnt egy kamaszlány. A 17 éves Jónás Ildikó Tímea egy gyermekotthonból távozott, de azóta nem tért vissza, a rendőrség nagy erőkkel keresi.

Személyleírása

A rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves lány 2023. augusztus 8-án egy 15. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik. Jónás Ildikó Tímea körülbelül 165 centiméter magas, teltkarcsú, fekete hosszú haja van, szeme színe barna. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha bárki bármit tud

Kiemelt kép: Illusztráció