Holttestet találtak péntek délután az arra bóklászók Hatvan külterületén. A társaság gombászás közben szembesült a szörnyű tettel. A helyiek szerint egy építőipari munkás vetett véget életének, a férfit hónapok óta keresték.

Holttest az erdőben

Múlt héten Hatvan környékén néhány helyi lakos gombászni Éppen, egy lakatlan területen mentek, Nagygombos és a Mátravidék Erőmű között, amikor egy ötven és hetven év közötti férfi holttestére bukkantak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hívták a rendőrséget

Az ijedt csapat a testet meglátva természetesen azonnal hívta a zsarukat, a rendőrök pedig lezárták a környéket. A helyiek közül pedig többen azt beszélték, hogy a megtalált holttest nem más lehet, mint az a helyi férfi, akinek még nyáron, augusztus elején veszett nyoma. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eltűnt egy munkás

Az építőipari munkásként dolgozó, ötvenes éveiben járó férfi akkor rejtélyes körülmények között, egy hátizsákkal felszerelkezve, egyik pillanatról a másikra tűnt el.

A rendőrség is kereste

Akkor nemcsak családja és barátai, de a rendőrség is nagy erőkkel kutatta a nyomát, sokáig a police.hu oldalán is szerepelt az adatlapja, ez azonban mostanra eltűnt. 

DNS-elemzés

Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy pontosan ki lehet az erdőben talált férfi, a rendőrség nyomoz, vélhetően jelenleg is folyik a holttest azonosítása. Ez viszont hosszú hetekig is eltarthat, hiszen DNS-elemzésre van szükség. 

Vizsgálják az ügyet

A Bors megkereste az illetékes Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Úgy tudni, hogy az eset során nem merült fel idegenkezűség gyanúja, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet. 

Nyoma veszett Péternek

Hónapokon keresztül minden család rémálmát élték át a veszprémi fiatal, E. Péter szerettei. A 30 éves férfinek augusztus 28-án egyik pillanatról a másikra veszett nyoma, méghozzá rejtélyes körülmények között.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Budapesten volt

A férfi, az eltűnése előtti napon még felhívta munkahelyét, miszerint hétfőn nem tud bemenni dolgozni, másnap pedig még utoljára édesapja is elérte telefonon, ekkor Budapesten volt. 

Nyoma veszett

Másnap, augusztus 28-án viszont, bár még látták a Budapesten, a Tabán környékén kószálni, Péternek nyoma veszett, telefonja is lemerült, így sem családja, sem pedig barátai nem tudták elérni, csupán túratáskáját találták meg a Tabán környékén.

Kétségbeesve keresték

Ekkor családja, barátai, ismerősei és munkatársai is akcióba léptek: mindenki a férfit kereste, még kétségbeesett videókat is közzé tettek, hogy a nyomára bukkanjanak, emellett több csoport is elszántan kutatta a nyomát. „Peti, ha láttad a videót, jelentkezz” – kérték.

A Dunában találták meg

Bár az aggódó ismerősök, rokonok és barátok serege az utolsó pillanatig reménykedett benne, hogy Péter épségben előkerül, a napokban minden remény elveszett: kiderült, hogy szeptember 3-án az ő holttestét emelték ki a Dunából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció