Holttestet találtak péntek délután az arra bóklászók Hatvan külterületén. A társaság gombászás közben szembesült a szörnyű tettel. A helyiek szerint egy építőipari munkás vetett véget életének, a férfit hónapok óta keresték.

Holttest az erdőben

Múlt héten Hatvan környékén néhány helyi lakos gombászni Éppen, egy lakatlan területen mentek, Nagygombos és a Mátravidék Erőmű között, amikor egy ötven és hetven év közötti férfi holttestére bukkantak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hívták a rendőrséget

Az ijedt csapat a testet meglátva természetesen azonnal hívta a zsarukat, a rendőrök pedig lezárták a környéket. A helyiek közül pedig többen azt beszélték, hogy a megtalált holttest nem más lehet, mint az a helyi férfi, akinek még nyáron, augusztus elején veszett nyoma. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Eltűnt egy munkás

Az építőipari munkásként dolgozó, ötvenes éveiben járó férfi akkor rejtélyes körülmények között, egy hátizsákkal felszerelkezve, egyik pillanatról a másikra tűnt el.

A rendőrség is kereste

Akkor nemcsak családja és barátai, de a rendőrség is nagy erőkkel kutatta a nyomát, sokáig a police.hu oldalán is szerepelt az adatlapja, ez azonban mostanra eltűnt. 

DNS-elemzés

Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy pontosan ki lehet az erdőben talált férfi, a rendőrség nyomoz, vélhetően jelenleg is folyik a holttest azonosítása. Ez viszont hosszú hetekig is eltarthat, hiszen DNS-elemzésre van szükség. 

Vizsgálják az ügyet

A Bors megkereste az illetékes Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Úgy tudni, hogy az eset során nem merült fel idegenkezűség gyanúja, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet. 

Nyoma veszett Péternek

Hónapokon keresztül minden család rémálmát élték át a veszprémi fiatal, E. Péter szerettei. A 30 éves férfinek augusztus 28-án egyik pillanatról a másikra veszett nyoma, méghozzá rejtélyes körülmények között.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Budapesten volt

A férfi, az eltűnése előtti napon még felhívta munkahelyét, miszerint hétfőn nem tud bemenni dolgozni, másnap pedig még utoljára édesapja is elérte telefonon, ekkor Budapesten volt. 

Nyoma veszett

Másnap, augusztus 28-án viszont, bár még látták a Budapesten, a Tabán környékén kószálni, Péternek nyoma veszett, telefonja is lemerült, így sem családja, sem pedig barátai nem tudták elérni, csupán túratáskáját találták meg a Tabán környékén.

Kétségbeesve keresték

Ekkor családja, barátai, ismerősei és munkatársai is akcióba léptek: mindenki a férfit kereste, még kétségbeesett videókat is közzé tettek, hogy a nyomára bukkanjanak, emellett több csoport is elszántan kutatta a nyomát. „Peti, ha láttad a videót, jelentkezz” – kérték.

A Dunában találták meg

Bár az aggódó ismerősök, rokonok és barátok serege az utolsó pillanatig reménykedett benne, hogy Péter épségben előkerül, a napokban minden remény elveszett: kiderült, hogy szeptember 3-án az ő holttestét emelték ki a Dunából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció