A legtöbben feltehetőleg nem is tudják kicsoda B. László, ha mellettük áll a boltban, pedig ő az első számú vádlott a néhai valóságshow szereplő halálának ügyében. A gyilkosság gyanúsítottja engedélyt kapott a bíróságtól, hogy heti egy alkalommal elhagyhassa az otthonát.

Régóta borzolja a kedélyeket VV Fanni egykori valóságshow szereplő halálának körülményei, melyről a LikeNews is beszámolt korábban. A történetben egyre-másra bukkantak fel újabb személyek, események, ám máig nem lehet tudni, hogy mi is történt a csinos, fiatal lánnyal.

Dunaújvárosban él az ügy elsőrendű vádlottja, B. László üzletember, akin nagybátyja, dr. Brodmann Péter szerint lassan úrrá lesz az üldözési mánia – olvasható a Borsban.  A gyilkossággal gyanúsított személy ügyvédje kérelmére a hatóság engedélyezte, hogy heti egy alkalommal, három órára elhagyhassa a lakását, s ezalatt vásárolhasson,  elintézhesse a személyes ügyeit.

Azonban B. László úgy érzi, hogy ha bárhova bemegy, mindenki egyből felismeri őt, az emberek figyelik és rosszallóan bámulják. Úgy véli hiába nem ítélték el őt, gyilkosnak gondolják és ez nagyon megviseli.

A vádlott nagybátyja arról is beszélt, hogy B. László szigorúan betartja a kijárása feltételeit és ilyenkor például a nagymamájának segít. Emellett azt is elárulta, hogy kérdéses rokona üldözési mániáját túlzásnak tartja.

„A legtöbb helyen maszkot kell viselni, némi túlzással a rokonok sem ismerik fel egymást, úgyhogy azt gondolom, ez inkább egy belső szorongás a vádlott részéről, amire bármennyire is szeretem, sajnos azt kell mondjam: a saját hülyeségének köszönheti”

Kiemelt kép: VV Fanni – Forrás: RTL Klub