Az ismert divattervező továbbra sem tudja az okát, hogy milyen okból kifolyólag került ő a célkeresztbe.

Hat hónapig raboskodott

Herczeg Zoltánt 2022 októberében tartóztatták le. Azzal gyanúsították meg, hogy kábítószerrel kereskedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nemrég szabadult

A divatguru egy hónapja szabadult, miután a letartóztatását megszüntették az ügyészség kérésére. Teljesen azonban nem lélegezhet még fel, hiszen háziőrizetben van. Hetente mindösszesen kettő órára hagyhatja el a lakhelyét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lassan telt bent az idő

A divattervező a Telex számára adott interjúban elárulta, bent úgy érezte, rettenetesen lassan telik az idő. Ezt annak tudta be, hogy nem tudott mit csinálni. Haszontalannak érezte magát a börtön falai között.

Először el sem hitte, hogy szabadulhat

Herczeg Zoltán elmondta, azt hitte, ugratja a fegyőr, amikor közölte vele, hogy szabadulhat. Mondta is neki, hogy ne szórakozzon vele, de csak barátságosan. A fegyőr azonban közölte vele, hogy valóban eljött a szabadulásának napja.

Rengeteget töprengett

A divatguru azon rágódott az elmúlt időszakban, hogy miért került éppen ő a célkeresztbe. “Ha a fű miatt tartóztattak le, akkor a fél budapesti művészvilágot, értelmiséget le lehetne tartóztatni” – mondta. Hasonló következtetésre jutott a pólóival kapcsolatban, amelyek kritikus feliratokat tartalmaztak.

Politikai pályára készül

Elárulta, hogy klímamozgalmával, a KÉK mozgalommal arra készült, hogy bejusson a parlamentbe. Úgy véli, hat-nyolc éven belül elérheti a párt az öt százalékos küszöböt. Rengetegen csatlakoztak a saját elmondása szerint klímamozgalom égisze alatt létrehozott politikai mozgalomhoz.

Ezek is érdekelhetnek!

Úgy véli, tőrbe csalták

A nyomozati anyagok alapján arra a következtetésre jutott, hogy csapdába csalták. Nem állítja azonban azt, hogy ez szándékos volt.

A cellatársai nem finomkodtak vele

A Venyige utcai büntetőintézetben a divatgurunak két cellatársa volt. Őket “jobboldali alfahímként” jellemezte. Elárulta, volt, hogy az egyikükkel össze is ugrottak egymással.

Nem akartak médiafelhajtást

Elárulta, külön sétás volt, féltették, mert nem akartak felhajtást körülötte a média részéről. Ennek ellenére különféle beszólásokat így is kapott, amiket megtanult kezelni. Havi szinten százezret kellett ételre költenie, mivel elmondása szerint a börtönkoszt nem kifejezetten bőséges. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Herczeg Zoltán – Forrás: YouTube