Úgy tűnik, nincs határa a pofátlanságnak. Egy család szenvedett balesetet a közelmúltban Budapesten, és ameddig őket ápolták, addig a totálkáros autójukból kilopták az új gyerekülésüket.

Karambol egy kereszteződésben

A család kocsival haladt Budapesten, amikor önhibájukon kívül balesetet szenvedtek. Egy lámpás kereszteződésben a vétkes autós nem állt meg és nekiütközött az autójuknak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kórházba szállították őket

Mindannyian túlélték a balesetet, azonban a családtagokat kórházba szállították a helyszínről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Autómentő vitte el a kocsit

A totálkáros autójuk azonban ott maradt a baleset színhelyén, végül egy autómentő szállította el, írta meg cikkében a Ripost. 

Kilopták a gyerekülést

Később kiderült: amíg a családot ápolták, a kocsi pedig a további sorsára várt, egy ismeretlen elkövető kilopta belőle az új gyerekülést.

Ellopta halott szomszédja autóját

Sajnos korábban is történtek hasonlóan durva és nehezen megmagyarázható dolgok, emlékeztetett rá a lap. Egy csepeli férfi a halott szomszédja autóját lopta el, egy kiskunhalasi nő pedig segítségnyújtást színlelt egy baleset helyszínén, de valójában ellopta a sérült nyugdíjas asszony péntárcáját 150 ezer forinttal.

Mentőt hívott az NVSZ munkatársa

A Kékvillogó.hu írta meg, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat hivatásos tárgyalótisztje február elsején éjszaka tett bejelentést a 112-es segélyhívó számon egy segítségre szoruló férfiról. Az ellátásra szoruló személy, aki maga is az NVSZ tisztje, egy speciális járműben ülve fogadta a mentőegységet. 

Csapda pénzt helyezett el 

Az autó műszerfalán összesen 170 ezer forint „csapdapénz” hevert egy kupacban. Miután a „segítségre szoruló” férfi kiszállt az autóból és beszámolt a panaszairól, a mentők munkatársa a beteg kérésére kivett egy lakáskulcsot a kocsiból, bezárta az autót, majd megkezdte az esetlap kitöltését. 

70 ezer forintot lopott

Ez idő alatt a mentőápoló odament a férfi gépkocsijához, majd kinyitotta és lenyúlt az ott lévő pénzből 70 ezer forintot, hogy kiegyenlítse a számlatartozását. A mentőst a „beteg” kórházba szállítását követően intézkedés alá vonták, ennek során meg is találták nála az elvett pénzt. 

Kirúgták az OMSZ-től

A gyorsított eljárásban bíróság elé állított férfi elismerte bűnösségét. Azt mondta. hogy megbánta a tettét és „ha tehetné, visszamenne az időben”, hogy helyesen cselekedjen. Mivel az OMSZ azonnal megszüntette a férfi munkaviszonyát, máris érzi cselekménye következményeit.

Visszaélt a hivatásával

A volt mentőápoló esetében súlyosító körülményként vette figyelembe a bíróság azt, hogy bizalmi hivatásával visszaélve követte el cselekményét, a bíróság indokolása szerint ugyanis az állampolgárok joggal várják el azt, hogy bízhassanak azokban, akiknek legelesettebb állapotukban kiszolgáltatottak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció