Két társaság verekedett össze szeptember 17én Tiszaújvárosban a Mátyás király utcában. Kések is előkerültek, egy embert nem tudtak megmenteni az orvosok.

Ellenérdekű társaságok

A rendőrség talányos megfogalmazása szerint két ellenérdekű társaság verekedett össze Tiszaújvárosban. Több embert megszúrtak, közülük az egyik 30 éves kesznyéteni férfi a kórházba szállítása után a sérüléseibe belehalt.

Prügyről jöttek

A rendőrök ezek után három prügyi férfit fogtak el. 22, 19 s 18 eves fiatalemberekről van szó. Halált okozó testi sértés gyanúja miatt vették őrizetbe őket.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Menekülőre fogták

Érezhették, hogy sárosak az ügyben, mert elmenekültek a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Autóval próbáltak meglógni

A Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei 22 óra 20 perckor Tiszalúc és Taktaharkány közötti útszakaszon – a bejelentést követő egy órán belül – állították meg azt az autót, amivel a három férfi menekült.

Előzetesbe helyeznék őket

A rendőrségre előállított támadókat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a három férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Ez is érdekelheti:

Címlapfotónk illusztráció.