A Salgótarjáni Járási Ügyészség három nő ellen emelt vádat, akik egy 17 éves lányt vertek meg a nyílt utcán.

Találkoztak

A 43 éves anya, annak 19 éves lánya és 36 éves szomszédjuk 2021. június 11-én találkozott össze a 17 éves sértettel Karancs-völgyi lakóhelyük központjában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szóváltás

A fiatal lányok szóváltásba keveredtek, majd a három nő közrefogta a sértettet, nyakon ragadták, megtépték a haját, többször belerúgtak, a 19 éves támadó pedig több alkalommal ököllel fejen is ütötte.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megsérült

Az áldozat a bántalmazás következtében testszerte nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, számolt be róla közleményében az ügyészég.

Garázdaság

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádiratában az elkövetők ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat.

Ez várhat rájuk

Az ügyészi indítvány a 36 éves elkövetővel szemben felfüggesztett szabadságvesztés, az ezidáig törvénytisztelő életmódot élő anyával és lányával szemben pedig pénzbüntetés.

A bűnügyi költségek

Bűnösségük megállapítása esetén hármójuknak közösen kell megfizetniük a nyomozás során felmerült 13.680 forint bűnügyi költséget is. Az ügyben a Salgótarjáni Járásbíróság fog dönteni.

Augusztusban egy 16 éves kamasz fiút támadtak meg Budapesten

Amint azt a Kékvillogó is megírta a monori vasútállomáson támadt áldozatára két 23 éves fiatal, a helyi rendőrök néhány óra alatt elfogták őket, az eset még augusztusban történt.

Egy 16 éves fiút támadtak meg

Gombán töltötte a napját barátnőjével egy 16 éves budapesti fiú 2022. augusztus 3-án. Kora este a monori vasútállomásra ment, ahol a hazafelé induló vonatra várva, egyszer csak két ismeretlen férfi lépett oda hozzá. 

Fenyegették

Záporoztatták felé kérdéseiket és felszólításaikat, fenyegették a tinédzsert, miközben értékeit követelték. A sértett félelmében odaadta támadóinak a nála lévő 2000 forintot és a mobiltelefonját, a két férfi azzal távozott a helyszínről.

A rendőrök a nyomukba eredtek

A monori nyomozók a tudomásukra jutott információk birtokában indultak a két férfi nyomába, néhány órával később egyikük, a gombai D. Arnold kezén kattant a bilincs, F. Tiborért monori tartózkodási helyére mentek, lakásán előkerült a zsákmányolt okostelefon – lefoglalták. Előállításukat kihallgatásuk követte, a támadók mindent tagadtak, számoltunk be róla akkor. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Kiakadt a korrupcióval gyanúsított Völner Pál: zárolták a család vagyonát, a fia kocsiját az utcáról vitték el

Ezt is olvasd el!

Mindenáron meg akarta szerezni: intim képekkel zsarolt egy 19 éves lányt ez a 20 éves fiú

Kiemelt kép: Illusztráció