Egy 13 éves lányt, valamint egy 15 és egy 16 éves fiút keresnek nagy erőkkel, most pedig már a lakosság segítségét kérik.

Eltűnt Kernya Kitti Amina

Budapesten a 16. kerületből tűnt el a 13 esztendős Kernye Kitti Amina. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság 16. Kerületi Rendőrkapitányság folytat eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eltűnésének körülményei

Utoljára tegnap, azaz 2023. március 30-án este 7 óra körül látták. Egy 16. kerületi gyermekotthonból indult útnak, de hogy hová, az rejtély. A rendőrök nagy erőkkel keresik őt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az eltűnt lány személyleírása

A lány nagyjából 160 centiméter magas. Eltűnésekor hosszú, vörösre festett haja volt, oldalt felnyírva. Szeme színe barna.

Egy fotó az eltűnt lányról

Eltűnt Kernya Kitti Amina – Fotó: Police.hu

Mester Károlyt sem találják

Egy 15 éves fiú a szintén Budapestről tűnt el, a 17. kerületből tűnt el. Mester Károly holléte kapcsán a 17. Kerületi Rendőrkapitányság folytat eljárást. Szerdán, azaz 2023. március 29-én reggel 7 óra körül szökött meg egy 17. kerületi gyermekotthonból. Nem lehet tudni, hogy merre vezetett az útja.

A fiú személyleírása

Körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú fiúról van szó. Rövid haja van, amely szőke színű. Kék színű szeme van, a rendőrség által közzétett fotón pedig szemüveget visel.

Egy fotó Mester Károlyról

Eltűnt Mester Károly – Fotó: Police.hu

Major Benjámin Józsefet is keresik a rendőrök

A 16 éves fiú eltűnése kapcsán ugyancsak a 17. Kerületi Rendőrkapitányság nyomoz. A gyermek szintén szerdán ugyancsak 7 óra körül tűnt el egy 17. kerületi gyermekotthonból. Nagyjából 170 centiméter magas, vékony testalkatú fiú, akinek haja és szeme is barna színű.

Egy fotó az eltűnt fiúról

Eltűnt Major Benjámin József – Fotó: Police.hu

Így lehet segíteni a rendőrök munkáját

Aki bármelyik eltűnt gyermek holléte felől tud valamit, akár névtelenül is tehet bejelentést. Ingyenesen hívható a nap 24 órájában a Telefontanú zöldszáma a 06-80-555-111-es számon, vagy a 112-es segélyhívó szám. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív