Három autó ütközött össze Bács-Kiskun megyében szerda délután, több súlyos sérült is van. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Három személyautó ütközött össze Jászszentlászló térségében szerda délután, az 5402-es út 18-19-es kilométere közelében, Kiskunfélegyháza felé.

Két jármű frontálisan karambolozott, a harmadik hátulról csapódott beléjük. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket – írja a halasinfo.hu.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, egy kisgyermeket szállítottak kórházba. Rajta kívül több súlyos sérültje is van a balesetnek.

A baleset helyszínén a Kiskunfélegyháza felé vezető utat lezárták.

Nagy a káosz a környéken

Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő éppen arra jár, ezt posztolta a Facebookon:

„Kiskunmajsáról Kiskunfélegyháza irányába Jászszentlászló után pár kilóméterrel baleset történt. A rendőrség két dűlőútra terelt bennünket. De olyan nagy a homokos úton a bakhát, valamint olyan mély a folyó homok, hogy sokan elakadtunk.

Mindkét Félegyháza irányába tartó dűlőút telítődött, körülbelül 100 autó mozdulni sem tud. Telefonáltam segélyhívón keresztül és a Kecskeméti kapitányságról már vissza is hívtak, hogy érkezik a segítség. Kértem a rendőrséget, hogy több kocsit ne tereljenek a homokútra, mert jó pár szakasza járhatatlan.

Aki teheti ne jöjjön erre , és semmiképpen ne hajtson le a dülőútra, hacsak nem traktorral közlekedik. Hátha ez a fb poszt is segít abban, hogy ne gyarapítsuk az elakadók számát”.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: katasztrofavedelem.hu