Két gyermekét is közúti balesetben veszítette el az a férfi, aki péntek délelőtt halálra gázolt egy biciklist Vas megyében. Az áldozat éppen munkahelyéről indult el, ezután történt a tragédia.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt pénteken a Vas megyei Csipkerek településen. Suzuki gázolt halálra egy kerékpárost, erről részletesen a KEKFENY.com ebben a cikkében írt.

A Suzuki vezetője a 112press-nek elmondta, hogy nem hajtott gyorsan, a kerékpárost elkezdte előzni és maga sem érti, hogy került hirtelen elé a férfi. Az autó a szemközti sávban, a felezővonalhoz közel ütközött a kerékpárossal.

„Amikor megálltam nagyon megijedtem. Mire kiszálltam az autóból már rohantak az emberek az úton fekvő férfihez. Láttam, hogy elkezdték újraéleszteni. Fohászkodtam, hogy ne legyen komoly baja, de amikor közelebb értem és láttam, mennyire vérzik, akkor már tudtam, hogy nagy a baj és nem fogja túlélni. Sírtam és remegtem” – mondta megtörten a 69 éves férfi, akinek a vizsgálat idejére bevonták a vezetői engedélyét.

Két gyermeke is hasonlóan halt meg

 A férfi elmondása alapján 40 éve vezetett balesetmentesen, koccanása sem volt.

„Nem tudom elmondani, mennyire sajnálom a történteket. A 17 éves kislányomat Bükön gázolták halálra, az út szélén gyalogolt. A kerékpározó 45 éves fiamat két éve ütötte el egy teherautó, három napig küzdöttek vele a kórházban, de elment. És most én is elgázoltam valakit. Ezt nem tudom, hogyan fogom feldolgozni”- mondta könnyezve a sofőr.

 Korábban hazaengedték a munkából

Az áldozatot ma két órával a munkaidő lejárta előtt hazaengedték a munkahelyéről. Eredetileg délig dolgozott volna. Feltehetőleg a boltba indult, 11 óra körül a Suzuki halálra gázolta.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: 112press