Amint azt a Kékvillogó is megírta tragikus baleset történt ma az M0-ás autóton, melynek során egy motors vesztette életét.

Autóval ütközött

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalának 67-es kilométerénél ütközött össze egy motoros és egy személyautó. A motort vezető 48 éves erdőkertesi férfi életéért a kiérkező mentősök már hiába küzdöttek, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred

Az M3-as lehajtója előtt történt

A BudapestKörnyéke.hu tudósítójának információi szerint a Honda 125 robogó Csömör után, közvetlenül az M3-as autópálya lehajtója előtt egy fekete Renault Megane jobb hátsó sarkával akadt össze.

Kapcsolódó:

Újabb motoros halt meg az utakon: ezúttal az M0-áson történt tragédia

Fotó a helyszínről:

Elvesztette az uralmát a motor felett

Az ütközés hatására a robogó vezetője elvesztette uralmát a motor felett, kisodródott a leállósávba és a külső szalagkorlátnak csapódott.

Helyszíni felvétel:

Súlyos belső sérülések

A robogót vezető 48 éves erdőkertesi férfi súlyos belső sérüléseket és bár viselt bukósisakot, fejsérülést szenvedett. Érte mentőhelikopter érkezett az autóútra, ahol megpróbálták újraéleszteni, de már nem sikerült az életét megmenteni.

Fotó a helyszínről:

Vizsgálat indult

Rendőrségi vizsgálat fogja kideríteni, melyik jármű vezetője okozta a balesetet. Egyelőre nem tudni, melyik váltott sávot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.