A 37-es főúton fának rohant egy autó, vezetője meghalt, Pusztaottlaka mellett teherautó és személyautó ütközött. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Gépkocsi gyulladt ki Pázmándon

2020.10.19. 22:10 Teljes terjedelmében égett egy személyautó Pázmándon, a Tulipán utcában. A tűzesethez riasztott székesfehérvári hivatásos és pázmándi önkéntes tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat.

Értény belterületén betonhídnak ütközött egy személyautó

2020.10.19. 22:05 Betonhídnak ütközött egy személyautó Értényben, a Kossuth utcában. A baleset következtében az autóba egy ember beszorult, akit a tamási önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki.

Karambol a 2. kerületben a Nagykovácsi úton

2020.10.19. 20:20 Eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött össze 2020. október 19-én 19 óra 30 perckor Budapest II. kerületében, a Nagykovácsi úton. A balesetben az elsődleges információk alapján egy ember megsérült, az egyik autó az árokba csúszott. A balesetben részes járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Hűvösvölgyi út és a Nagyrét utca közötti szakaszt lezárták. A terelés nem megoldott.

Árokba hajtott, fának csapódott autóban halt meg egy sofőr Szerencsnél

2020.10.19 18:33 A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 37-es számú főút 18. kilométerszelvényében 2020. október 19-én 17 óra 45 perc egy 52 éves férfi ismeretlen okból autójával lehaladt az úttestről és egy fának csapódott. A baleset során a sofőr beszorult a járműbe, őt a katasztrófavédelem munkatársai szabadították ki. Az 52 éves bőcsi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen orvosi ellátása során, 18 óra 10 perckor elhunyt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 37-es számú főút balesettel érintett szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta. A terelés Újharangod településen keresztül megoldott.

Fának ütközött egy autó Csepelen, a sofőrt a tűzoltók szabadították ki

2020.10.19. 17:25 Fának csapódott egy személyautó Budapest XXI. kerületében, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A baleset következtében egy ember beszorult a járműbe, akit a fővárosi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki és adtak át a mentőknek. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Forrás: Csepel.Info

Négyes karambol a zuglói Ajtósi Dürer soron

2020.10.19. 16:53 Összeütközött négy személyautó Budapest XIV. kerületében, az Ajtósi Dürer soron. A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A munkálatok ideje alatt a helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az 51-es főúton Fajsz térségében két autó ütközött

2020.10.19. 16:35 Összeütközött két személyautó hétfő délután az 51-es főúton, Fajsz térségében. A balesethez a kalocsai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A járművek utasait a mentők vizsgálják. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Zámoly közelében árokba borult egy BMW

2020.10.19. 15:42 Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó Zámolyon, a Kossuth utcában. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a gépkocsit. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

Fotó: Deltahirek.hu

Lenti közelében a 75-ös főúton nyergesvontató árokba hajtott

2020.10.19. 14:13 Árokba csapódott egy búzát szállító nyerges vontató a 75-ös főúton, Lenti és Hernyék között. A balesethez műszaki mentés céljából a lenti hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

BalesetInfo Facebook-csoport / Rescue Lenti

Abádszalókon három autó ütközött

2020.10.19. 13:12 Összeütközött három személyautó Abádszalókon, a Füredi úton. A balesethez a város önkormányzati tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az M5-ösön Budapest felé, Kecskemétnél kigyulladt egy teherautó

2020.10.19. 12:16 Kigyulladt egy teherautó motortere, fülkéje, illetve rakománya az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 84-es kilométerszelvénynél, Kecskemét térségében. A tűzesethez riasztott kecskeméti hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Szárliget közelében ismeretlen gyalogost gázolt halálra a vonat

2020.10.19. 11:10 Elgázolt egy embert egy gyorsvonat hétfő délelőtt Szárliget térségében. A balesethez a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik biztosítják a helyszínt és átkísérik az utasokat közeli vasútállomásra. Az érintett szakaszon a vasúti közlekedésben forgalomkorlátozásra kell számítani.

Püspökladányban két oszlopot döntött ki egy mikrobusz

2020.10.19. 10:32 Két villanyoszlopot döntött ki egy kisbusz Püspökladányban, a Déli soron. Az esethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A baleset következtében mindkét oszlop az úttestre dőlt, ezért a helyszínre érkeztek az áramszolgáltató szakemberei is. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Monor közelében személygépkocsi és teherautó ütközött

2020.10.19. 08:11 Összeütközött egy teherautó és egy személygépkocsi hétfő reggel a Gomba és Monor közötti útszakaszon. A balesethez a monori hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Medgyesbodzás és Csabaszabadi között halálos baleset

2020.10.19 07:53 Pusztaottlaka közelében tehergépkocsi ütközött személygépkocsival. Az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van. Békés megyében, Pusztaottlaka közelében 2020. október 19-én, 7 óra 15 perc körül összeütközött egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi. A balesetben az autó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van, a baleset helyszínét Csanádapáca felé tudják elkerülni.

Fotó: Körös Hírcentrum

37-es főúton Sárospatak és Sátoraljaújhely között frontális karambol

2020.10.19. 07:24 Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a 37-es főút 68-as kilométerszelvényénél, Sárospatak térségében. A járművekben összesen heten utaztak. A sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos autókat. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt a munkálatok idejére.

Motoros és autó ütközött a 2. kerületi Hűvösvölgyi úton

2020.10.19. 07:20 Egy motorkerékpáros és egy személyautó ütközött össze a II. kerületben, a Hűvösvölgyi út és a Szerb Antal utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint a közlekedési társaság értesítését kérték a forgalmi akadály miatt. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Zebrán gázoltak halálra egy gyalogost Dabasnál

2020.10.19. 07:08 Az 5. számú főúton, Dabas belterületén, a Dabas-Gyón vasútállomás közelében történt halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset 2020. október 19-én 5 óra 15 perc körül. Egy 66 éves nyárlőrinci férfi haladt terepjárójával, amikor elütött egy, a gyalogos-átkelőhelyen elektromos kerékpárját toló, 40 éves helyi nőt. A nő a baleset következtében a helyszínen meghalt. A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott szonda negatív eredményt hozott. Az 5. számú főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat – rendőri irányítás mellett – a környező utcákon keresztül (Vacsi út – Kossuth út – Bartók Béla út) elterelik.

Fotó: Blikk.hu

Beszorult sérült egy karambolban Kispesten

2020.10.19. 06:37 Összeütközött két gépkocsi a XIX. kerületben, az Ady Endre út és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók eltávolítják az egyik jármű ajtaját, hogy utasa ki tudjon szállni. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Két kamion és két autó rohant egymásba az M4-es autópályán

2020.10.19. 06:00 Két kamion és két személyautó ütközött össze Monor térségében, az M4-es autóút monori felhajtójánál, a Budapest felé vezető irányban. A monori hivatásos tűzoltók mellett a mentők is a helyszínre érkeztek. A forgalom egy sávon halad a baleset miatt.

Felborult egy autó hajnalban a Hungária körúton

2020.10.19. 05:52 Oldalára borult egy gépkocsi a XIV. kerületben, a Hungária körút és a Mogyoródi út sarkán. Az autó kidöntött egy közlekedési táblát, emellett a balesetben egy másik jármű is érintett. A felborult kocsi vezetője a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt ki tudott szállni. Az egység a társhatóságokat várja a balesethez.

Kiemelt fotó: BalesetInfo Facebook-csoport / Kormos Csaba Miskolc Autómentés