Halálos baleset történt Bács-Kiskun megyében szerdán kora reggel. Egy busz és egy autó ütközött össze az 54-es főúton, Soltvadkert határában. Az autó sofőrje a helyszínen meghalt.

Busz ütközött egy autóval

Egy menetrend szerint közlekedő busszal karambolozott egy személyautó az 54-es főút 43-as kilométerénél, Soltvadkert határában, a Bócsa felé vezető szakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Árokba borult a busz

Fotó: MTI/Donka Ferenc

A busz az árokba borult

Az ütközés következtében a busz az árokba borult. A műszaki mentést a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók végzik.

Lezárták az utat

A balesethez riasztották a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat, továbbá a katasztrófavédelem műveleti szolgálatát is. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.

Meghalt a sofőr

A baleset következtében a személygépkocsi férfi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Elterelik a forgalmat

Az elsődleges információk szerint két ember könnyebben sérült – közölte a rendőrség. A helyszínelés idejére a rendőrök Soltvadkertnél teljes szélességében lezárták a főutat, és a forgalmat elterelik.

4-en sérültek meg a buszon

Helyszíni információink szerint a buszon négyen sérültek meg. Az utánfutót vontató Suzukiban ketten utaztak, a sofőr életét vesztette, az autó utasát kórházba szállították – írja a baon.hu.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a soltvadkerti baleset

Baleset az 51-esen

Két autó ütközött össze az 51-es főúton a 16-os km-nél is. Bár a járművek félreálltak, az M0-s felé torlódik a forgalom.

Karambol Eplénynél

A 82-es főúton Eplénytől délre, a 12-es km közelében is baleset történt, ott két személygépkocsi ütközött össze. Félpályás lezárás mellett helyszínelt a rendőrség. 

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Fotó: MTI/Donka Ferenc