Hatalmas ramazurira lehettek figyelmesek azok, akik vasárnap este Budapest belvárosában töltötték az idejüket. Egy ezüst színű autó ugyanis nagy sebeséggel próbált menekülni a rendőrök elől, közel 40 percen keresztül hajtott, hogy meglépjen a hatóságok elől, végül pedig egy kisbusznak hajtva állt meg.

Budáról indult

A Bors információi szerint a kocsit vezető nő három kerületen keresztül próbált meg menekülni, Budáról indult, ugyanis a rendőrök a Villányi úton akarták megállítani, ő azonban nem volt hajlandó eleget tenni a rendőrök kérésének. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több autóval is üldözték

A nő mindent elkövetett, hogy lerázza a rendőröket, nagy gázt adott, és ámokfutásba kezdett Budapest belvárosában. A rendőrök persze a nyomába eredtek, a pesti oldalon pedig már több autóval is üldözték.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Igazoltatni akarták eredetileg

A rendőrök a portál megkeresésére elmondták: „21 óra 5 perc körül a Budapest, 11. kerületi Villányi úton a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő nővel szemben kezdtek intézkedni, aki azonban megpróbálta kivonni magát az igazoltatás alól és elhajtott” – közölték, továbbá hozzátették:

Követték

„A rendőrök megkülönböztető fény- és hangjelzéssel az 1., a 11. és 12. kerület területén, majd az Erzsébet hídon áthaladva a Blaha Lujza tér irányába a Rákóczi út és Múzeum körút kereszteződéséig követték.

Kisbusznak ütközött

A nő egyáltalán nem adta fel könnyen, közel 40 perces menekülését követően átrongyolt egy piros lámpán az Astoriánál, ahol aztán egy szabályosan közlekedő kisbusznak hajtott.

Hatalmas csattanás

A hatalmas csattanásra a környékbeliek is felkapták a fejüket, a rendőrség pedig közölte, a balesetben három ember is megsérült, ugyanis a kisbuszban ketten ültek. Az ámokfutó nő könnyebb sérüléseket szenvedett, őt aztán bilincsben vezették el a helyszínről.

Nagy mázli

Az esetről a járókelők is megszólaltak, az egyik szemtanú elmondta: „A balesetet nem láttam, csak a roncsot, jól feltartotta a forgalmat. Ahogy láttam, a busznak a jobb eleje, míg a másiknak az anyós felőli oldala sérült meg. Nagy mázlija volt a sofőrnek, hogy nem a vezetőülésről kapta telibe, akkor nem ússza meg ennyivel. Csodálom, hogy nem történt nagyobb baj”

A piros lámpával sem törődött

„Azt mondták, hogy a nő nem igazán törődött a pirossal, még jó, hogy nem történt tragédia. Nem rajta múlott, az biztos” – fogalmazott egy másik. A rendőrség egyébként közúti veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoz, az ügyet pedig szakértők bevonásával vizsgálják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció