Tömegkarambol történt vasárnap kora hajnalban Szigetszentmiklós térségében, az M0-s autóúton. Az érintett útszakaszt az M5-ös felé vezető irányban lezárták.

Ötös ütközés az M0-son

Három személyautó, egy kisteherautó és egy utánfutóján autót szállító kisbusz ütközött össze az M0-s autóút 20-as kilométerszelvényénél, Szigetszentmiklós térségében – közölte vasárnap kora hajnalban a katasztrófavédelem. Az érintett útszakaszt az M5-ös felé vezető irányban lezárták, tájékoztatott a Katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem esett jól

Rosszul jártak, akik ezen az útvonalon közlekedtek az éjszaka, ugyanis hosszú időbe telt a baleset nyomainak eltakarítása. „2 ó 18 percet álltam egyhelyben…. A héten már másodszor…” – írta egy dühös autós a közösségi oldalon. A sérültekről és az állapotukról egyelőre még nem érkezett információ.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elhibázta a kamion

Közben Seregélyes déli határában, a 62-es főút és a 6208-as út körforgalmú csomópontjában egy kamion egyenesen áthajtott és fennakadt a zöldterületen. A műszaki mentés idejére a főút 30-as kilométernél a fél útpályát lezárták, tájékoztatott az Útinform.

Tragédia kora hajnalban

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy halálos baleset történt szombaton kora hajnalban Budapest 21. kerületében, amikor villanyoszlopnak ütközött egy személyautó – tájékoztatott Budapesti Rendőr-főkapitányság. A Katasztrófavédelem információi szerint a csepeli Plútó utcában történt ütközés során a jármű kitört egy tűzcsapot is. 

Mindent elárasztott a víz

A helyszínről származó információink szerint az ütközés után a víz nagy sugárban tört a felszínre és mindet elárasztott a közelben. Azok a környéken lakók értesítették a rendőrséget és a mentőket, akik hallották a csattanást.

Azonnal áramtalanítottak

A kiérkező egységeket durva látvány fogadta a helyszínen. Azonnal áramtalanították a helyszínt, hogy ne legyen még nagyobb a baj. Minden vízben úszott, bokáig állt a víz a környéken.

A járdán próbálták újraéleszteni

A BudaPestkörnyéke.hu tudósítójának azt mondták a szemtanúk, hogy az autó az M0-s felől jött a Csepeli úton. A szerencsétlenül járt fiatal nő beszorult, a tűzoltók levágták a jobb oldali ajtókat és a B oszlopot, majd a járdán próbálták újraéleszteni elég sokáig, mivel az úttesten hömpölygött a víz. Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője azt mondta, a mentősök sokáig próbálták újraéleszteni a nőt, de sajnos sikertelenül.

Két gyermekük van

A fiatal nőnek és az élettársának két közös gyermeke van: egy 2 éves kisfiú és egy 5 éves kislány. Este a csepeli nagymama vigyázott az unokákra, hogy a fiatalok barátaikkal szórakozni tudjanak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció