Az épület ablakai kitörtek a hatalmas erejű robbanástól, az esethez riasztottak egy mentőhelikoptert is.

Itt történt a gázrobbanás

Szigetszentmiklóson gázrobbanás keltett riadalmat. A Föveny utcában történt a szerencsétlenség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták az utcát

Az érintett utcát mind a két irányból lezárták az esetet követően. A tűzoltók és a mentők is a helyszínre siettek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy személy sérült meg

A gázrobbanás következtében egy sérült személyt kellett ellátni. Egy mentőhelikoptert is riasztottak az esethez, számolt be róla a katasztrófavédelem a honlapján.

Jelentős anyagi kár keletkezhetett

A ház ablakai kitörtek. Két helyiségben a berendezési tárgyak is lángra kaptak. A tüzet Szigetszentmiklós hivatásos tűzoltói oltották el.

Ezen a településen történt a robbanás

Szigetszentmiklós városa is beszámolt az esetről

A település közösségi oldalán tájékoztatták a lakókat a Föveny utcai esetről. Sokan megosztották a posztot, többen emojikkal fejezték ki döbbenetüket, sajnálatukat.

A település posztja

Kengyelen nagyobb bajt okozott a gázrobbanás

Ahogyan arról nemrég beszámoltunk, Kengyelen is történt egy gázrobbanás egy családi házban. Ott a falak is összedőltek, sőt, lerepült a tető. Azt a férfit, aki épp a házban tartózkodott, a robbanás a kertbe repítette.

Keresőkutyákkal kutatták át a romokat

Nem volt teljességgel bizonyos, hogy lehet-e másvalaki a romok alatt. Éppen ezért az Életjel Mentőcsoport keresőkutyás egységét is bevetették. A mentőcsapatok azonban csak egy embert találtak.

A férfi súlyosan megsérült

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a férfit, teste súlyosan megégett. Kiderült, hogy éppen a gázrendszert szerelte a házban, amikor bekövetkezett a szerencsétlenség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív