Péntek délután Pestszentlőrinc és Vecsés között baleseti helyszínelés miatt csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért a késő délutáni órákig ceglédi vonalon 20-50 perces késésekre, kimaradó, illetve rövidebb útvonalon közlekedő járatokra is lehet számítani. 

Halál a síneken

Sajnos ismét valaki úgy gondolta, hogy befejezi az életét és a vonat elé lépett. Péntek délután Pestszentlőrinc és Vecsés között baleseti helyszínelés miatt csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért a késő délutáni órákig ceglédi vonalon 20-50 perces késésekre, kimaradó, illetve rövidebb útvonalon közlekedő járatokra is lehet számítani. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Csak egy vágányon járnak a vonatok

Szemeretelepen és Ferihegyen a szokásostól eltérően átmenetileg mindkét irányban az 1. vágányon állnak meg a vonatok. Szemeretelepen és Ferihegyen a szokásostól eltérően átmenetileg mindkét irányban az 1. vágányon állnak meg a vonatok – írja a Mávinform.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza is érintett

A Nyugati pályaudvarról 12:20-kor Debrecenen, Nyíregyházán, Miskolcon át a Keleti pályaudvarra indult Tokaj InterCity (656) Ferihegy megállóhely közelében elütött egy embert. A balesetben érintett vonat utasait átszállítják a Debrecenbe tartó Cívis InterRégióra (IR 6084), emiatt várhatóan 13:30 és 14 óra között a másik vágányon sem közlekedhetnek a vonatok, az érintett járatok várakozni kényszerülnek.

Forgalmi változások

A fennakadás végéig bevezetett forgalmi változások:  a vonatok Szemeretelep és Ferihegy megállóhelyen mindkét irányban a 1. vágányon állnak meg. A Z50-es vonatok Monorig S50-es vonatként közlekednek. Monortól várhatóan 25-40 perces késéssel közlekednek tovább.

Távolsági járatok Budapestről Szeged/Debrecen felé

A Debrecenbe tartó Cívis InterRégiók csak Monortól közlekednek. Utasai a Debrecen felé tartó InterCitykkel utazhatnak, melyek 5 perccel később, óra 25-kor indulnak a Nyugatiból és Monoron is megállnak. A Szegedre tartó Napfény IC-k a teljes útvonalukon közlekednek, 20-40 perces késéssel.

Vasúti átjáró

A fennakadás érinti a Budapest és Vecsés határán, az Üllői út és ceglédi vasútvonal kereszteződésében lévő vasúti átjárót, mely várhatóan a helyszínelés végéig nem üzemel, ezért a közúton is jelentős torlódások alakulhatnak ki. Az átjárót a vonatok lassan, fokozott körültekintéssel közelítik meg.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció