Péntek este frontális karambol miatt volt órákig lezárva a Keresztúri út a Pesti út közelében. Egy túl nagy sebességgel érkező Skoda átcsúszott a szembejövő oldalra, ahol az éppen odaérkező Toyota Proace kisteherautó bal elejének csapódott. Beszámolónk végén láthatják a helyszínen készült fotókat.

Toyotának csapódott a Skoda

Egy Skoda Kamiq haladt a Kerepesi út felé a Keresztúri úton, amikor a sofőr a felüljárót elhagyva vélhetően túl nagy sebességgel vette be a balra ívelő kanyart. Az autót vezető férfi balra ellenkormányzott, emiatt azonban az autó kifarolt, átcsúszott a szembejövő oldalra, ahol az éppen odaérkező Toyota Proace kisteherautó bal elejének csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megpördült, majd újra ütközött

A Skoda az ütközés hatására megpördült, a jobb hátulja még egyszer a Toyota bal oldalának ütközött, majd a furgon mögött, a menetiránnyal szemben siker megállnia.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Senki nem szorult be

A roncsokba senki sem szorult be, így a helyszínre riasztott tűzoltók csak áramtalanították a járműveket, majd fényárbóccal megvilágították a baleset helyszínét a rendőrségi helyszínelés idejére.

Négy sérült

A karambol során a két járműben utazó mindegyik személy, azaz összesen négyen megsérültek, hárman könnyebben, a negyedik sérültet azonban a mentőszolgálat munkatársai csak hordágyra fektetve tudták a mentőbe helyezni, majd kórházba szállítani, ő minden bizonnyal súlyosan sérült. Annyi még kiderült, hogy a Skodában senki nem használta a biztonsági övet.

Ittas volt a sofőr

A Skoda vezetőjénél a helyszínen elvégzett légalkoholos teszt ittasságot mutatott, ezért tőle a kórházban az ellátását követően vért is vettek. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt, mintegy két órán keresztül a 67-es, a 97E és a 169E jelzésű buszok terelve, a Jászberényi úton közlekedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Baleset-info.hu