Frontálisan ütközött két személygépkocsi Pázmánd határában a 8117-es út négyes kilométerénél. Az egyik autó sofőrjét több mint tíz tűzoltó mentette ki két feszítő-vágó berendezéssel.

Pázmánd határában ütköztek

A baleset a kétsávos úton történt, ahol a Renault az M7-es autópálya felé, a Ford pedig Pázmánd felé haladt. A két személygépkocsi Pázmánd határában, frontálisan ütközött össze egymással. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Még húsz métert sodródott

A Renault az ütközés után még több, mint húsz métert sodródott az úton és megpördülve megállt az árok szélén. A baleset okáról egyelőre nincsenek információk.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagyon beszorult a sofőr  

A nagy erejű ütközés következtében a kocsijába szorult vezetőt a ronccsá vált autójából több mint tíz tűzoltó mentette ki két feszítő-vágó berendezéssel. Ezt követően speciális hordágyra helyezték.

Hosszú percekig ápolták

Itt még hosszú percekig ápolták, hogy szállítható állapotba hozzák. A súlyosan sérültet a fehérvári kórházba szállították. A vétlen kisbuszban ülők is könnyebben megsérültek.

Teljes útzár mellett helyszíneltek

A csaknem egy óra hosszat tartó mentésnél az utat mindkét irányban teljes szélességében lezárták a rendőrök.

Ütközés a 22-es úton is

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy frontálisan karambolozott két személyautó szerdán kora reggel a 22-es főút 3-as kilométerénél. A tragikus baleset a tereskei lehajtó közelében történt

Gyorsan jöttek a tűzoltók

A rétsági hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és a mentőket is a helyszínre riasztották. A mentési munkálatokban egy szabadnapos tűzoltó is részt vett.

Kirepült a sofőr az autóból

Az egyik autóban négy, a másikban egy ember utazott. Négy embert kórházba szállítottak a mentőszolgálat munkatársai, egy ember viszont kirepült az autóból és a helyszínen életét vesztette.

Elterelték a forgalmat

A Magyar Közút tájékoztató rendszere azt írta, hogy a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat a rendőrség a Tereske-Szátok-Érsekvadkert útvonalon terelték el. Az útzárat 12 óra 15 perckor oldották fel, a forgalom ismét zavartalanul halad az érintett útszakaszon.

Kisebb sérülésekkel megúszták

Mint később kiderült: a Suzuki sofőrjének életéért hosszasan küzdöttek a baleset helyszínén, de sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem tudták megmenteni. A másik autóban ülő négy személy könnyebb sérülésekkel megúszta.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció