Halálos baleset történt szombat délután a 33-as főúton, Besenyőtelek és Dormánd között. A rendőrség közleménye szerint négy személyautó ütközött össze egymással. A szemtanúk elmondása szerint nagy sebességgel közlekedett egy Volkswagen típusú személyautó, ami vélhetően padkára hajtott és ennek következtében a másik sávban közlekedő Chevrolet-tel frontálisan ütközött.  

Négy autó ütközött

A rendőrség közleménye szerint a 33-as úton, Besenyőtelek és Dormánd között 16 óra 30 perc körül négy személyautó összeütközött. Több személy megsérült. Teljes útlezárás mellett tart a helyszínelés. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy ember meghalt

A baleset során egy ember a helyszínen életét vesztette. Hárman súlyosan megsérültek, míg egy személy könnyebb sérülésekkel megúszta a karambolt. A helyszínre mentőhelikopter és több mentőegység is kiérkezett, jelenleg zajlik a tömeges baleset felszámolása.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Padkára hajtott

A szemtanúk elmondása szerint nagy sebességgel közlekedett egy Volkswagen típusú személyautó, ami vélhetően padkára hajtott és ennek következtében a másik sávban közlekedő Chevrolet-tel frontálisan ütközött.  A Chevroletben egy házaspár utazott, a férfi a helyszínen életét vesztette, a nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A másik autóban hárman utaztak, ők is megsérültek – írta a heol.hu portál.

Tragédia Vácon

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy augusztus 24-én éjfél előtt nem sokkal Vácon halálos kimenetelű baleset történt. Egy személygépkocsi sofőrje előzésbe kezdett a Dr. Csányi László körúton. A manőver után azonban letért az útról a kocsi, majd egy fának csapódott.

Az autó mindkét utasa meghalt

Egy váci 18 éves fiatalember és egy 16 éves lány utazott a gépkocsiban. Egyikük sem használta a biztonsági övét, a becsapódáskor kirepültek az autóból. Mindketten a helyszínen életüket vesztették.

Vizsgálják a baleset körülményeit

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a történteket. Olyan hírek is napvilágot láttak, amely szerint két autó versenyzett egymással. Feltehetően meglehetősen gyorsan haladt az az autó, amelyiknek meghalt a két utasa.

Gyalogost gázoltak az M1-es autópályán

Augusztus 25-én kora reggel elgázoltak egy gyalogost az M1-es autópálya 96-os kilométerszelvényénél. A gyalogos át akart kelni a Budapest felé vezető oldalról a túloldalra. A Budapest felé vezető szakaszon elgázolták.

Több jármű is áthajthatott rajta

A szerencsétlenül járt személyen a másik oldalon több jármű is áthajtott. Amíg a rendőrök helyszíneltek, a forgalom irányonként csak egy-egy sávon haladt. Azóta már mindkét sávon megindult a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció