Két gépkocsi ütközött össze a 10. kerületben, a Gyömrői út és az Örmény utca sarkán. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos járműveket. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Csütörtökön délután történt

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának híradása szerint egy Peugeot 207-essel haladt egy hölgy csütörtökön késő délután a 10. Gyömrői út elején a vasúti átjáró felől a Sibrik Miklós út felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Fékezés nélkül belementek

Az Örmény utcához érve a belső sávban lassított, bekapcsolta az irányjelzőt, mivel balra szeretett volna kanyarodni. Azonban ekkor egy lengyel rendszámú, külföldi férfi által vezetett Hyundai Sonata, amely mögötte érkezett, fékezés nélkül a Peugeot hátuljába robbant, amitől a francia autó mozgásképtelenné vált és keresztben megállt a kereszteződés közepén.

Helyszíni felvétel:

Megsérült a vétlen sofőr

A vétlen sofőr nyaka megsérült az ütközés során, bár azt nyilatkozta, hogy semmi baja, a mentők nyakmerevítőt helyezték rá, utána szállították kórházba. A Hyundaiban utazók közül senki sem szenvedett sérüléseket.

Fotó a helyszínről:

Tűzoltók is érkeztek

A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, majd miután megállapították, hogy senki sem szorult be a két roncsba, áramtalanították a járműveket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel:

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni képek – Forrás: G.K.