A 21 éves nő épp munkába tartott, amikor a baleset történt. Hosszú percekig feküdt az úton. A helyiek azt mondják, nincs jól kivilágítva a gyalogátkelőhely.

Összetört a kocsi eleje is

Súlyosan megsérült egy 21 éves lány, amikor péntek hajnalban elütötték a zebrán Rákóczifalván. A sofőr gyorsan ment, nem vette észre a gyalogátkelőn a lányt, és szinte fékezés nélkül elgázolta. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a kocsi baloldala is összetört. A helyieket megdöbbentette az eset – hangzott el a Tv2 Tények című műsorának péntek esti adásában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hatalmas ereje volt az ütközés

Egy szürke autóval gázolták el azt a 21 éves lányt Rákóczifalván, aki egy zebrán akart átmenni a forgalmas úton. Az ütközés akkora erejű volt, hogy amikor a nő a kocsinak csapódott, az autó elejének a jobb oldala teljesen leszakadt, a lökhárítója letört.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt található a település

Sötét volt, esett az eső

A fiatalnő éppen munkába ment, amikor megtörtént a legrosszabb. A csatorna információi szerint a sofőr nagy sebességgel ment a faluban. Az eső is esett, ezért későn vette észre a fiatal nőt a zebrán, ütközéskor a nő az autó motorháztetőjére csapódott, majd az útra esett, beütötte a fejét, az eszméletét is elvesztette, életveszélyesen megsérült.

Sok baj van a zebrával

A rákóczifalviakat megdöbbentette az eset, a közelben élők a mentők szirénázására ébredtek. „Fél 6-kor keltünk fel, akkor átvittál egy mentőautót meg két rendőrautót” – mondta egyikük. Többen arról számoltak be, hogy azon az útszakaszon hatalmas a forgalom, a gyalogátkelő pedig nincs megfelelően kivilágítva.

Sokan gyorsan mennek

„Ha jobban ki lennének világítva a gyalogátkelőhelyek, akkor talán kevesebb lenne a probléma” – mondta el férfi, hozzátéve, hogy a sofőrök is „sietnek állandóan, mennek, mint a szél.” „Igen, egyik oldalról megállnak az autók, átengedik a gyalogost a másik oldalon, nem” – utóbbit pedig egy idősebb hölgy mondta.

Életveszélyes koponyasérülést szenvedett

A zebrán elgázolt 21 éves lány percekig feküdt eszméletlenül, a kocsi sofőrje hívta a mentőket. „Kiérkező bajtársaim egy fiatal hölgyet találtak, aki eszméletlen volt, súlyos életveszélyes koponyasérülést szenvedett. A mentők teljes teströgzítést követően, lélegeztetve, azonnal traumatológiai centrumba szállították” – tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa, Ménesi Dávid.

Büntetőeljárás indult

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, a figyelmetlen tiszaföldvári sofőrrel szemben büntetőeljárás indult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az összeállítás itt tekinthető meg