A rendőrség is nyomoz, miután egy fiatal megvert egy férfit a Szigeten. Az egyik szemtanú szerint a férfinak eltört az állkapcsa, és olyan súlyosan megsérült, hogy még lélegeztetőgépre is került.

Megvertek egy férfit

Négy fiatal eszméletlenre vert egy férfit péntek éjjel a Szigeten. Az esetről videófelvétel is készült, amelyet a Telex egyik olvasója küldött el a hírportálnak. Az olvasó szerint a férfit „nyílt állkapocstöréssel, eszméletlenül szállítottak kórházba, altatták és lélegeztetőgépen volt”, de ezeket a részleteket egyelőre senki sem erősítette meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyomoz a rendőrség

Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke a Telex kérdésére elmondta, hogy az egészségügyi szolgálatuk ellátta a sérültet, kórházba szállították, a rendőrség pedig nyomoz az ügyben. A sokkoló felvétel ide kattintva tudod megnézni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tanúkat is kihallgattak

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta, hogy a felvételen látható ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság 3. Kerületi Rendőrkapitányságán súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen van folyamatban nyomozás, melynek keretében a rendőrök adatgyűjtést végeztek, felvételeket foglaltak le, tanúkat hallgattak ki.

Megsérült egy artista

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, pénteken súlyos baleset történt a Sziget Fesztiválon, egy artista sérült meg. A francia együttes tagjai egy darut használták a mutatványhoz, a daru egyik eleme becsípte a lány lábát és magával rántotta a mélybe a nézők szeme láttára. 

Nem kizárt, hogy amputálni kell

A fiatal nőnek mindkét lába eltört, azonnal kórházba vitték és megműtötték. A baleset után végig magánál volt. Az orvosok még küzdenek érte, de nem kizárt, hogy le kell vágni a lábait.

A hivatalos közlemény

A baleset után a BudaPeskörnyéke.hu érdeklődésére a szervezők közleményt küldtek. Eszerint “a Sziget egészségügyi csapatát péntek délután egy balesethez hívták a cirkuszi helyszínhez, miután egy artista az előadás folyamán megsérült.”

Változott a program

„A helyszínre azonnal kiérkező mentőszolgálat az előadóművészt lábsérüléssel szállította kórházba. A szervezők remélik, hogy a sérült artista mihamarabb felépül. A műsorváltozásról később ígérnek információt.” – írták a szervezők.

450 ezren buliztak

A szervezők szerint idén 450 ezren buliztak a fesztiválon, amelyet két év kihagyás után rendeztek meg a Hajógyári-szigeten.

Sztárfellépők

A fesztivál sztárfellépői közül kiemelkedett a nyitónapon fellépő Dua Lipa, a talán legnagyobb várakozásokat kiváltott Justin Bieber koncertje viszont nem mindenkinek tetszett. 

Jövőre ünnepel a fesztivál

A Sziget jövőre ünnepli 30. születésnapját. „További fejlesztéseket tervezünk, és szeretnénk visszahozni a látványos dekorációt, amit idén takarékossági okokból visszavágtunk” – mondta hétfőn a rendezvény főszervezője. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a Sziget Fesztivál bejárata – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu