Szabó Andrást, más néven Csutit azzal vádolja egy ismeretlen nő, hogy megverte és megerőszakolta. A kék-zöld foltos nő a lépcsőházukba ment ott üvöltözött a szomszédok előtt. Kulcsár Edina férje döbbenten áll a történtek előtt, nem érti, ki és miért állít róla hazugságot.

A régi szomszédom keresett meg, hogy a múlt héten egyik délután egy nő a lépcsőházban ordítozott. Olyan volt az arca, mintha véres, kék zöld foltos lett volna, de nem tudta megállapítani, azok valódiak-e. 

Azt állította, hogy én megvertem, bántottam és megerőszakoltam őt. Az elmondások alapján zavarodott volt, nem is beszélt összefüggően, de mindenáron engem akart megtalálni, tudni akarta, melyik lakásban lakunk – mondta a Blikknek Szabó András, aki a családjával már több mint egy hónapja elköltözött onnan.

Pár nappal később egy másik szomszéd is megkeresett, hogy elmesélje, mi történt. A nő ott már egy másik történetet adott elő, miszerint őt a barátai verték meg, akik azt állították, Edina és én megcsaljuk egymást, ő pedig próbált megvédeni minket, hogy ez nem igaz – mondta felháborodva András.

Csak remélni merem, hogy valaki nem tudatosan akar engem bajba keverni, és szeretném hinni, hogy nem egy rögeszmés rajongó próbált minket zaklatni – tette hozzá az üzletember, majd így folytatta a lapnak:

Természetesen semmi sem igaz a történetből. Nem csalom meg Edinát, és sosem bántanék senkit. Azt gondolom, hogy a mai világban, amikor ennyi nő esik családon belüli vagy más erőszak áldozatává, nagyon gusztustalan, ha valaki ezzel „viccel” vagy ilyet terjeszt.

Arról nem is beszélve, hogy a házban rengeteg kisgyerekes család lakik, a kicsiket pedig halálra rémisztette az őrjöngésével. Arra jutottunk, ha lehet tenni valamilyen jogi lépést az ügyben, azt megtesszük, mert tartunk attól, hogy megtudja hol lakunk most, idejön balhézni, ahol a gyermekeimmel élünk, ennek szeretnénk elébe menni.

Csuti és Edina hamarosan megkapják a lépcsőház kameráinak felvételeit, hátha utána kiderül, ki is vádolja a kétgyerekes édesapát.

„Tudom, semmi nem igaz ebből az egészből, meg sem fordul a fejemben, hogy az én férjem valaha ilyet tenne. Reméljük, soha többet nem bukkan fel ez a nő az életünkben” – mondta Kulcsár Edina.

Kiemelt kép: Kulcsár Edina és férje Szabó András “Csuti” – Forrás: Facebook/Kulcsár Edina