A rendőrség újabb három férfit azonosított és fogott el a július 30-án Érden történt eldurvult vita résztvevőjeként. A bandaháborúban egy ember meghalt, egy másik pedig még mindig élet-halál közt lebeg.

Július 30-án 20 óra körül Érden, az Iparos úton két többfős társaság szólalkozott össze. A verekedés során egy ember meghalt, egy férfit a kórházban továbbra is válságos állapotban kezelnek.

A KEKFENY.com cikkeit az érdi bandaháborúról ide kattintva tudod elérni.

A rendőrök az elkövetők egy részét azonosították, egyiküket emberöléssel, a többi résztvevőt csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsították meg, azóta letartóztatásban vannak.

A rendőrök folytatták a nyomozást, kamera felvételeket elemeztek, tanúkat hallgattak meg és további adatokat gyűjtöttek.

Így azonosítottak és fogtak el 2020. augusztus 14-én hajnalban Enyingen és Siófokon a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködésével még két férfit, akiket csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítanak.

B. Krisztófer 21 éves enyingi és R. István 35 éves siófoki lakosokat a rendőrök kihallgatták, majd őrizetbe vették. Velük szemben a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben kezdeményezik letartóztatásukat.

Pár órával később, a rendőrök Székesfehérváron elfogták F. András 28 éves enyingi lakost, akit szintén csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítanak.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu