“Mindig mondtam, hogy van valami azokban a fekete zsákokban, amiket haza hord” – fogalmazott egy szomszéd, miután emberi maradványokat találtak a Budapest melletti Pátyon az egyik háznál. A rendőrség két napja a helyszínen van, pénteken is le van zárva a terület. A szomszédokat sem engedték ki az utcára.

FRISS! A horrorházzal kapcsolatban új információk birtokába jutottunk, a legfrissebb cikkünket ide kattintva tudod elérni.

Egyik pillanatról a másikra rendőrök hada lepte el Páty egyik hosszú, ám eddig békés utcáját csütörtökön délután.

Rendőrségi helyszínelők, igazságügyi orvosszakértők vonultak az Arany János utca utolsó előtti házához.

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítójának a szomszédok elmondták, hogy az épületet 1989-ben építette a mostani tulajdonos. A férfi felesége néhány éve meghalt, a 60 év körüli úr az új párjával élt sokáig a házban, a gyermekeik külföldre költöztek.

Állítólag anyagi problémájuk volt, már nem éltek itt de, az elmúlt időszakban többször jöttek, hogy összeszedjék a holmijukat. Amikor legutóbb érkeztek, észrevették, hogy valaki betört a házba. A közvetlen szomszédokat sem engedték ki a rendőrök a helyszínelés idején az utcára, annyit mondtak, hogy nagyon sokan voltak.

A környéken élők úgy tudják emberi maradványokat kerestek és találtak is. A Blikk szerint az itt élő férfi patológus volt és hazahordta az emberi maradványokat. Cikkünket frissítjük, tudósítónk a helyszínen van!

A pátyi önkormányzat rendésze a BudaPestkörnyke.hu-nak megerősítette az információkat. Tudósítónk jelentése szerint az Arany János utca végén ebben a pillanatban is rendőri felügyelett van lezárva az épület.

Az egyik pátyi Facebook csoportban azt írja egy szomszéd, hogy ” Mindig mondtam, hogy van valami azokban a fekete zsákokban, amiket haza hord a kórboncnok.”

Kiemelt és belső kép: helyszíni felvételek – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu