Eltűnt egy 4 éves kisfiú egy révfülöpi ház udvaráról. A gyereket pár óra múlva egy erdőben találták meg.

A rendőrségre szerdán este nyolckor érkezett bejelentés arról, hogy eltűnt egy négyéves kisfiú egy révfülöpi ingatlan udvaráról.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányító Központja, valamint a Tapolcai Rendőrkapitányság azonnal megszervezte a kutatást. A tapolcai rendőrök mellett, a Pápai, a Balatonfüredi, a Veszprémi és a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai, valamint önkéntes tűzoltók, mentőszervezet tagjai, polgárőrök, vízimentők, kereső- és mentőkutyák kezdték meg a keresést. Összesen nyolcvanhatan próbálták megtalálni a gyereket – írja a police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A kisfiút végül éjfél előtt fél órával, a nyaraló melletti erdőben találták meg a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának munkatársai. A gyereket épségben átadták a szüleinek.

Kiemelt kép: a megtalált kisfiú édesanyjával – Forrás: police.hu